Paci sa vam meno Lenka
Lenka
Ako som si všimla, ľudia väčšinou súdia meno podľa počtu škaredých a zlých / dobrých a pekných ľudí, ktorých s týmto menom stretli. :)
Mne sa Lenka páči (bodaj by nie, keď sa tak volám :D) Vždy mi vyhovovalo, že je také nežné, proste keď ste Janka, ste aj Jana, ale kto osloví Lenku v bežnom živote Lena? :)Stretávam sa aj s prezývkami ako Leni, Lenočka, Lienka, uznajte, nič z toho nie je škaredé.
Myslím, že najdôležitejšie je vybrať meno, ku ktorému máme my samy pozitívny vzťah, ktoré lahodí našim ušiam a najmä, hodí sa aj k priezvisku (na čo dnes bohužial málokto berie ohľad a tak nám po uliciach behajú Sofie Hráškové a Vanessky Novákové)
Cize Denis a Michal nedavat:D
Nemám to meno rada kvôli tomu, že sa tak volá priateľka môjho psychológa - žiarlim na ňu a hrozne moc ju neznášam :D
24.02.09 23:12 - smejem sa :DDDDDDDD
a meno Lenka sa mi tiez nepaci.
ja sa volám Lenka a osobne sa mi to meno veľmi nepáči :) ale určite sa budem vlať Lenka ako napríklad Gizela alebo ja neviem :D nie je to podla mna nádherné meno ale dá sa s tým zmieriť :)
lenuska take nervy kvoli jednemu menu...
šeci ktorym sa meno lenka nepači sa mi vopchajte viete kde nesudte ludi podla mena mne sa moje velmi paci ...sa skuste pozriet na seba a svoje meno ...nezaleži na mene ale na povahe ....a aj ked bude mat LENKA 1OO rokov bude lenka ....
Mne sa Lenka paci prave preto, co viacerym tu v lenkinej dospelosti vadi. Totiz ze je to taka zdrobnelinka. A to je fajn, ze ci ju milujete alebo ste na nu nastvani, ci je mala alebo velka, je to vzdy milo a nezne znejuca LENKA. Inak nechapem preco musime vytvarat za kazdu cenu zdrobnelinky? Napr. tu uvedena Sara nepotrebuje zdrobnelinku ani u dietatka. Tot moj nazor
dnes tu bola moja sesternica na návšteve, byva na madarskej dedine. tie mená čo tam dávajú. no hrôza.
BOTOND, BÁTOR, OT ( tu majú byť nad O dve bodky, len sa to neda napísať)
PANNY, ALMAVIRÁG(to je v preklade jablkový kvet), ŽÓFI, IBOJA ( to je fialka), BENCE...
-
a ona je učiteľka a všetky deti aj s tými najkrajšími menami majú prezývky:
NINA - SVIŇA
DENIS - PENIS
GABA - BABA
MICHAL - PICHAL
PETER - VETER
LENKA - PLENKA
VERONIKA - HARMONIKA(tú aj ja neznášam)
EMIL - DEBIL
ZUZA - BLÚZA