Žĺtková maska na vlasy

Príspevok v téme: Žĺtková maska na vlasy
kurče

Neviem ako to bude pôsobiť.... idem ju prvý kŕát vyskúšať...Tak potom napíšem ako to dopadlo:) Táto maska sa odporúča na regeneráciu a rozštiepené končeky, takže na suché vlasy. Ale aj na hociaký typ dlhých vlasov, pretože tie potrebujú vyživovať najviac:)
Postup

-rozšľaháme žĺtky(množsto podľa dĺžky a hustoty vlasov, také 2(+-) by mali stačiť.
-pridámy lyžičku oleja(môže byť aj slnečnicový, ale samozrejme je lepšie ak je mandľový, kokosový, olivovy atď.)
-nanesieme na celú dĺžku vlasov s výnimkov korienkov
-vlasy zabalíme do fólie(v mojom príade do igelitky), na to uterák/turbán/
-necháme pôsobiť tých 15 minút až polhodku
Zvlášť sa odporúča na blond vlasy, pekne ich vytieňuje a zosvetlí.

Čo myslíte, ako to dopadne? Držte palce:)))

kurče

No takže už je všetko zmyté:) nechala som si to pôsobiť 25 minút, potom som to zmyla, ale nebolo to vôbec niako náročné, do 2 minutiek bolo všetko dole:)... mám ešte vlasy mokré, ale mastné rozhodne niesu, ozvem sa keď uschňem :P

Mimi323

maska sa dáva na umyté vlasy. Olivový ani slnečnicový olej by som nedávala, radšej kokosový.
Ja si dávam niečo podobné s hennou. Do henny si pridávam žltok, kokosový olej a citronovú šťavu. Včera som to dávala aj 9 ročnej neteri, má krásne lesklé vlasy a navyše bez šupiniek na pokožke.

kurče

treba dávať na vlhké vlasy, a samozrejme nakoniec dôkladne vymyť šampónom. Dúfam že bude taká dobrá akoju všade ospevujú:)

silvus

tak ja som túto masku skúšala už dávno a pri zmývaní sa mi žĺtok vyzrážal-doslova uvaril v teplej vode,išlo to dosť ťažko, takže odporúčam, masku si vymývajte v studenej až vlažnej vode:-)))
Inak som po nej mala naozaj lesklé a vláčne vlasy