Myslite si,ze moze zena otehotniet, aj ked namla s muzom pohlavny styk, doslo len k ejakulacii. Je mozne, ze si prenesie z ruky spermie na vonkajsie pohlavne organy a potom spermie poputuje so maternice?
bojim sa.
Otehotnenie BEZ pohlavneho styku-sex
Otehotnenie bez pohlavne styku sa da :)) Umelym oplodnenim,hehe
mam znameho gynekologa, ktory mi raz povedal, ze jemu sa stalo ze jeho pacientka otehotnela z toho, ze sa jej partner vystriekal zvonka tam dole a potom nedopatrenim prstom preniesol semeno do vnutra posvy. ta pacientka dokazatelne bola este panna. viem ze to znie absurdne ale je to tak. ta sanca je neuveritelne miziva ale je.
vitaj ojka
rng tu sice nie je,ale zasial semeno do par tupych hlav,tak som skocil na chvilu
ja akože chapem, že mladí ludia maju z toho všetkého obavy ale tak nech sa naučia aj zodpovednosti a nech najprv niečo vedia a až potom konaju...
aj by som sa nad tym aj hlbšie zamyslela,že prečo tomu je uplne naopak, ale už je taká hodina, že ani nevladzem,...
m4k
pred 20 rokmi som mal tolko rokov,kolko vacsina tu diskutujucich a ludia taki sprosti neboli ako su teraz
ojka: Inak by si sa divila, ale na nete najdes vela takychto diskusii presne s takouto otazkou!! Pochopila by som to pred 20 rokmi ale teraz v dobre ked je fakt vsetko na webe, v televizii??
Zuzolog: pozri mala by si si o tychto veciach najst viac na specializovanych strankach.. Myslim ze aj ked si neskusena tak Tvoj partner asi vie, co robi, takze nezaskodi s podobnymi obavami sa obratit aj na neho nech Ti to vysvetli.. Mozno Ta nase odpovede znechutia a nahnevaju, viem tieot fora su tu na to aby pomohli inym, ale ver mi ze inak sa ani reagovat na nieco take neda.. Neber to v zlom, ale na niektore veci treba trosku pockat..
Zuzolog, to myslíš akože važne?
ale inak uplne suhlasím s m4ka hlavne s tou druhou častou prispevku...
nevedela som , ze sa da pocat z ducha svateho, panna maria 2:D
statisticky (netusim ako to zistili) by pri ovulacii a pocas plneho vystrieknutia bola sanca otehotniet 25% takze sa bat vazne nemusis =)
Inak prepac ale si myslim ze ked mas taketo obavy asi este nemas dost rokov na to aby si robila co robis =)
Tinka- si predstav,ze ja mam z toho uz troje rovnake trenky.......normalne sa rozmnozili.....