tak ked si rano nanesiem na pokosku make up..tak je to v poho,,ale ked pridem domou ako vzdy si hodim sprchu, a po sprche ma velmi stipe plet,,taku velmi suchu ju mam, bola som aj na poradni,,,u oriflame, a poradnika mi povedala ze mam mastnu plet..tak ja newem mno...ale proste po tej sprche sa mi dokonca supi plet, no ale tak ze to je normalne u mastnej pleti,,no tak ok dam si aj kremik original na mastnu plet...potom si dam ale make up,,a fakt uplne minimalne a koli tym supinkam ho dost vidno...tak by som poprosila ze aby ste mi odporucili aky make up pouzit,,lebo to uz fakt newem
make up ktory nerobi supinky
amika no praveze som si neodlicila,,vzdy si vsetok make up zmyjem v sprche,,nepouzivam mydlo,,pouzivam sprchovy gel, ale na tvar nie. Oplachnem iba vodou, no vzdy vychadzam so sprchy cela zapalena, taka fakt riadne cervena a zosusena, dam si kremik na zhydratovanie, necham xvilu posobit, to je vse v pohode no nanesiem make up,,a vtedy mam po celej pleti supinky, vypada to fakt hnusne. ani puder si nedavam to by sa tie supiny este viac zvyraznili.prestne sa mi robia na cele a nose. sem tam na licach,,ale to fakt len sem tamm preto sa pytam ci nepouzivam zly make up. lebo su urcite druhy make upov pre druh pleti, no ale fakt neviem co na takuto plet, lebo ako som spominala puder si nemozem dat, a zda sa mi dost cudne ked odporucuju na mastny typ pleti pudrovy make up. fakt som zufala
a odlicila si sa pred tou sprchou? musis si plet pekne ocistit pletovym mlieckom jemne a tvar si mydlom neumyvaj,staci vodou a po sprche zase nakremovat hydratacnym kremom
mimi323 - aj ja mám mastnú pleť a používam oriflame, prečo ty by si nepoužívala práve oriflame?
alebo zlu sadu na plet,,,hovori sa ze v zime je mastna plet dost vysusena,,ale neverim zeby az tak?
ale tak mam mastnu plet ci suchu? sak ja pouzivam celu sadu pre mastnu plet tak ako mi poradili na poradenstve ako pri pouziti ma plet nestipe vsetko v poriadnu,,,ale staci mi sa osprchovat a ta voda mi vzdy tak vysusi plet,,ze to az pekne nieje...podkladovy krem? vzdy pred nanesenim make upu si dam kremik, no ale fakt po tej sprche mi nic nepomaha, som cervena, po celej tvari supinky a fakt dam si len minimum make upu a on nie a nie sa prisposobit, teda vpti,,a to som presla rozne znacky aj tie drahsie,,tak asi pouzivam zly druh make upu,,
supinky nerobi makeup, ale tvoja dehydratovana a vysusena plet sa osupuje. pouzi ako podklad hydratacny krem
a co tak to skusit podkladovy krem???
haaaaallllllllloooooooooo