Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo všetko škodi pleti?

Karamelka_M

No, ako sa na to tak pozerám, tak jediným problémom je sú u mňa mliečne výrobky, hlavne syry. Tak sa im asi začnem vyhýbať :)Čo sa týka pitného režimu, denne vypijem asi 3 litre, pijem len čaje, ktoré sladím medom a minerálky, kávu vôbec a ešte čo ma v živote dosť trápi je stres, a ten ma tiež na tom svoj podiel. Ale to obmedzenie mliečnych výrobkov vyskúšam, asi teda zostanem kamarátka iba so sójou, keďže mäso nejem, len občas ryby.

huhuh

davat do suvisu stravu a vlasy sikmacov? to je dane hlavne geneticky, aj ked nieco na tom mozno bude..ale ovela viac genetika

croda

takze co vsetko skodi:fajcenie alkohol kava mastne jedla vyprazane jedla udene jedla ,,proste je toho dost vela ale tymto sa treba co najviac vyhybat / ja nejem ani nepijem nic mliecne ziadne mlieko ziadne jogurty nic take !/ je jasne ze treba pit vela cistej vody,vela ovocia zeleniny bud 100%dzusy alebo rovno vyzmykane ovocie, podla mna je najlepsie zeleny caj s medom nie s cukrom med je lepsi pre organizmus aj ho lepsie prijme ako obycajny cukor popripade s citronom,zoberte si take japonky tie kolko vypiju caju a videli ste nejaku s pupakmi?nepiju skoro vobec mlieko a ziadne udene a mastne jedla!a ake maju aj vlasy ved ja som este nevidela japoncov v 40 plesatych :)v europe je ich plno!

kikina

No na mňe sa najviac ukazuje mastná strava, vždy ked zožeriem balík chipsov, na druhý deň sa to odrazí na mojej pleti:) ... a veľmi:)
... preto treba piť niaky očisťujúci, alebo antioxidačný čaj. S tých lacnejších žihľavový(23Sk, Poprad čaj), z drahších všetky ROOIBOSS, s takým mníchom meditujúcim vzadu:)... okolo 6Osk.... ROOIBOSi ti odporúčam viac, sú aj chutné, povzbudzujúce. Žihľavový je oproti nemu nechutná močka, ale má znatelné prejavy-silnejšie vlasy, čistá pleť a krv-vlastná skúsenosť:)
Samozrejme dôležitý je pitný režím, tie 2l čistej vody, minerálky alebo čaju, a zlepší sa ti pleť i zdravie. Ale netreba to zas preháňať.
A inak teraz v zime je dôležité si aj mastnú tvár nakrémovať, lebo sa veľmi vysuší a sčervenie. O5 z mojej skúsenosti je naj AKNESTO OD RYORU (12OSk)... neni šanca, že sa ti od neho pleť zmastní a vyhodia sa ti vyrážky... bude krásne jemná a chránená....
VIELE GRUSSE:)

slnecnica

mne osobne velmi skodia na plet sladkosti a celkovo sladke.odkedy som ich zo stravy vylucila , mám ju o 90 percent lepsiu.samozrejme, fajcenie a alkohol majú tiez neblahí vplyv.naopak vela cistej vody a dobrý spanok je dolezity.

muc

rozsirene pory su dane strukturou pleti a stravou ani nicim to velmi neovplyvnis, stupen premastovania zalezi tiez od typu pleti a je podmieneny aj hormonami