Ahoj, takze mam takyto problem.
Som trosku iny ako ostatní. Ale bojim sa to priznat. Hlavne rodicom, kamaratom a spoluziakom. Pacia sa mi chlapci. Ano, pre Vas to mozno znie nechutne, aj mne by to tak pripadalo este nedavno, kym som nestretol jedneho chalana. Vtedy som zistil, zema viac pritahuju osoby rovnakeho pohlavia. Môj najväcsi problem ale je, ako to povedat ostatním a hlavne sa bojím, ci ma nebudu za to odsudzovat. Napriklad aj otec zvykne mat take srandovne narazky na gayov, ale kedysi som sa len usmial. Teraz ma to uz trapi. Neviem co mam robit. Som zufaly. Prosim napiste nejake napady. Vek: 28.
sexualna orientacia
vies ja to beriem podla seba a podla mojich znamych, ktori su inak orientovani....nijak ich neodsudzujem, normalne s nimi komunikujem ako s kymkolvek inym a nerobim ziade rozdiely.....ved su to ludia ako my...
leerka ja neodsudzujem nikoho, ale normálne na slovensku to teda nie je a ani v dosť veľa krajinách
ved sa to raz dozvediet musia a co je na tom? ved to je uz normalne, kde zijes technecium....jeho znami a kamarati si myslim, ze by to mali vediet...ty azda odsudzujes gayov a lesby....?
leerka a čo im povie, že je buzerant
michal, ale ved mas uz dost rokov , si urcite inteligetny muz...skus sa o tom jporozpravat s rodicmi neak im to naznacit,a lebo najprv mame, ta bude mozno pristupniejsia....a kamarati...ak s u to dobri a spravni kamarati, tak zostanu aj jpotom a ak sa na teba vykaslu, tak to neboli pravi kamarati....ja mam tiez par znamych gayov a coň? nerobim medzi nimi vynimky...praveze sa s nimi da strasne dobre porozpravat.....takze hlavu hore, niekde zacat musis