Existuje vobec este dievca, co neuziva hak a aj tak ma peknu tvar, bez akne? mam pocit, ze v mojom okoli uz taka ani nie je, ak neberie hak ma akne,to co ma znamenat? to sme sa kde dostali?
ma niektora cistu tvar bez HAK?
To, či mali vždy ženy aj v minulosti problematickú pleť neviem, ale je to dosť spojené aj s genetikou... Moja sestra s tým "bojuje" doteraz" a má 23 rokov. Ja nemám ani 16 a napr. teraz mám úplne čistú pleť, ale vyrážka sa mi vyhodí pred menštruáciou alebo raz za čas... ale je to všetko spojené aj so životosprávou, stresom a tak ďalej... Ak máte s tým veľký problém, sú na to aj antibiotiká dobré... nie len hak
tak volam sa jana a nashcval som to dala:)
ja mam cistu plet /mam 20.r./ sice po vysadeni sa mi nejaka vyrazka objavila, co ma kusok zarazilo ale casom uz aj to mizne, a budem mat plet ako pred rokom ked som ece HAK nebrala.
ja tiez nemam cistu tvar,ale kamoska ma,obcas sa jej nieco vyhodi,ale inak ma tvar ako detska ritka:)
:D ale lúbi sa mi tvoj nick: jeanine... :Dzvlášť k tej kritike HAK sa to hodí :D
nuž, tam sme sa dostali, kde sme vždy boli...ženy mali aj v minulosti problematickú pleť, čo myslíš... :) teraz je však dostupná HAK tak to rieši väčšina tým...samozrejme, že sú ženy, ktoré HAK neberú a majú krásnu pleť... (ja to nie som,bohužiaľ)...