Ked mate nejake problemy vo vztahu, ako sa Vasi chlapi k tomu stavaju. chcu to riesit hned, alebo nie? Ja chlapov asi nikdy nepochopim. Mame problem a ked sa toho mojho opytam, prist ku mne, pobozkat ma, chytit za ruku a udobrit sa, tak on nie, on sa v postely len zadkom ku mne otoci a nic. A este ked prizvukujem, ze tym mi dava najavo, ze nic riesit nechce a chlap aj tak nic neurobi. Ja toto spravanie asi nikdy nepochopim.
Ako riesite partnerske problemy?
a neviem prečo tu urážate moju kamošku, keď nepochodíte u mňa- to je presne ten váš prijebaný prístup vo vzťahu, pravdepodobne jej závidíte a tajne sa utešujete, že ako sa jej to vymklo z rúk, ona si to na rozdiel od vás, vie aspoň priznať
žena sk.-adonis to si musím pozrieť
čo robím ja, vieš čo robím ja, presne ti poviem čo robím ja- spýtam sa jej či si chce poplakať na mojom ramene, alebo mám vypadnúť, kým to rozdýcha a tep mám asi na 130
Aha ho, aky ,,silny,, chlap. A co urobis ty, ked nahnevas zenu resp. priatelku. Chces povedat, ze ty sa k nej doplazis na kolenach s kyticou ruzi...? :-)) Si presne taky isty, ako vsetci. Rovnaky nazor a stupid spravanie.
technecium chod si pisat zo svojou retardovanou kamoskou
nie si ty nahodou Adonis ? zo zena.sk ? lebo mas podobne retardovane nazory.prajem ti pekny den
ja viem, že som kkt- veď som na tom pracoval a pracujem a preto nemám takéto problémy, si uvedomte čo hovoríte: tak ma naštval a ešte sa cíti urazený a zasa to musím riešiť ja, bože aká som silná a dobrotivá, no len čo by sa pozrel na inú, tak by ste jej vyškriabali oči, a to si dupnem nôžkou a podvediem ho aj ja nech vie ako sa cítim, aká som zlatučká a ešte ako to zoberie okolie, no keď si nájdete chlapa akého máte a vy rozmýšľate ako rozmýšľate, tak sa nečudujte, že sa vám otočí zadkom, to musíte byť ako ja a nemáš problém seňorita
hej je to "vtipne" to ich spravanie niekedy :) ja sa asi este len tiez ucim tolerancii,ako tolerovat partnerove chyby,ale no dakedy to da fakt zabrat..
tak nie som sama. presne, on sa hra na toho urazeneho. A ked mu priponiem, ze ja som tu ta, ktora sa hneva, lebo nieco zle spravil, tak sa so mnou uz nebavi.
technecium nie,ty si kkt :)
hm,mozno pre nich znamena spravit prvy krok to,ze by vyzerali ako "ti slabsi"..tak mozno preto nechcu..fakt,skus sa ho spytat,ked bude kludna situacia.ale nie vycitavo,len tak nenapadko.
inak ja som tomu svojmu minule nieco vycitala,co ma ranilo,on sa ospravedlnil a za 3 minuty to spravil zas,tak to uz bola pecka.inak mame krasny vztah.ale co uz,ja mam tiez svoje muchy