Ahojte. Chcela by som vediet, ci aj vam uz niekedy napadli take otazky, ze ci naozaj existujete alebo ci je tento svet naozaj skutocny alebo nieco podobne. Takze, piste, ak mate k tomu, co povedat. Papa.
Anketa:Myslienky
napadli...mne take otazky behaju casto po rozume...a este...preco je vsetko tak ako je...preco to nie je inak...a preco vlastne nieco je...:) :) same hluposti...:)
Zuzi co si pozerala matrix :-)
Tomas to nie je mozno depresia. To je urcite depresia. Teda mam depresiu. A to len kvoli takym hlupostiam, co mi stale napadaju :(((.
jasné, to napadne každého, kto trochu rozmýšľa nad svetom. tento svet je aj nie je skutočný
ajjka:Myslim,ze sme spolu nechatovali.Na post ani nechodievam.Ale ak chces nieco napisat,tak mozes,budem rad.
Ja niekedy myslim na to, aki sme mi ludia divni. Ze dolezite su prachy, kto ma ake saty a auto....A pritom kasleme na zdravie, na ludi okolo seba..... Casto to ludia ani nevidia. Baby sa hraju na barbieni, chlapi vidia len krasu.....
charon,nechatovali sme spolu na poste?
Mozno nie je skutocny,len si to myslime.Mozno cely zivot je len projekcia,v ktorej hrame iste ulohy,ale o tom nevieme.A mozno,ze to ze zijeme,je vlastne len sen,presne,ako sa nam zvykne snivat v noci,a realita,cize prebudenie sa z toho sna nastane az po smrti.
no.. cosi podobne :) niekedy mi napadna otazka, ye: ja som ja? to naozaj mna vidia ludia? ja mam krv? ja mam kosti? a podobne :-) skratka.. ze:Ja zijem.. :-)