ahojte, bolí ma celý deň tak čudne pri srdci, akokeby to bolo rebro, alebo neviem čo, je to hnusná tupá bolesť bolí to pri každom pohybe, neviem, či je to srdce alebo čo to môže byť, predvčerom ma pichalo okolo srdca
asi srdiečko...poraďte mi plssssss
tak pozdravuj ako to robi dobre...tisko ti zavidim :DDD
To je top secret :D :D :D
Shaula...a kde ze picha teba?? :DD
mna tiež pichá, ale nie okolo srdca................
skus psychologa...mozno pride na pricinu, ktora vznikla uz pred rokom, a mozno sa aj konecne vyspis ...viem, ze veta nestresuj ti nepomoze ale je to momentalne jedina vec ktoru ti mozem doporucit...treba sa ist odreagovat niekam ...dovolenka, rekreacny pobyt...krasne sny a hlaven si pri zaspavani opakuj: som ok, chce sa mi strasne spat. Kamoske to pomaha, vazne
lieky..neberiem, nasadili mi AD-nerobili mi dobre, beriem frontin a kardiolog mi dal aj corvitol-pri búšení srdca, ale ten neberiem, radšej pijem MG, musím off-ale ešte napíš, pekný večer
a či spím? skoro vôbec, málo a často sa budím
viem ta pochopit, mna sa kazdy den kamoska pyta, ci zvladne ist tam a tam a ci to prezije a boji sa vsetkeho, a este aj o svojho priatela a to je este horsie...soavat mozes? kolko hodin denne spis?
beres nejake lieky na tieto stavy uzkosti a bolesti pri srdiecku?
zamestnanie mám sedavé, úzkosť ani neviem..to mi povedal lekár, že je to úzkosť keď mám bolesti srdca, vieš aké to je keď ťa každý deň bolí alebo pichá srdce? všade sa bojím ísť
a pri akej cinnosti ti zacalo byt pred rokom zle? kedy ti zistili ten prolaps?? aky mas selest? kde na srdci ho mas?