parfem milovany piste chlapy ktore milujete na zenach,please

me for me

robim casnicku a raz sa jednej kolegyne opytala partia chlapov ze aku ma vonavku,ze je nadherna,no bola to dona carena,neviem ako sa to presne pise,no myslim ze ta vona fakt pritahuje(nieze by ma ta kolegyna pritahovala-aby nedoslo k nedorozumeniu:))

ingaing

Bvlgari-slver line..Raz som bola v obchode a som si vsimla,ze za mnou stale chodi jeden pan..Nevedela som voc kraci..A tak sa odvazil a opytal sa ma,ze co mam za parfem,ze je prekrasny,ze chce ho kupit partnerke..Hoci aj Hugo Boss-Deep red je tiez dost sexi :-)

croda

pre "tomu ver" naco pises take debiliny co si myslis ze tym dosiahnes?!ty nic!len mi ostatny vieme ze do toho vreca z debilmy pridame dalsieho!

croda

ahoj vonava takze zajtra choj do parfumerky a ovonaj tieto vone urcite si nieco s toho vyberies ked mas rada ovocne takze;estee lauder neviem ako sa vola ta vona ale flaska je tmavo zelena okruhla skoro ako jablko ;) je to nadherna vona nieco ako melon /nadherne/
dalej moschino-happy fiz,
skus aj aqua di gio -giorgio armani,ale ta je skor taka kvetava ale krasna!
dolce&gabbana light blu /svieza
dior-jadore /tiez kvetava
dior-miss cherie
chanel-chance
to su asi najkrajsie vone /sladke/kvetave/svieze
daj vediet ci si si nieco vybrala ;)

tomu ver

ja mam rad osviezovac vzduchu na wc z lidla vola sa LEL-morsky maju aj vonu ihlicia 300ml-1€ vrelo odporucam,krasne vonia