ahojte.tak toto je moj problem ze si ma chalani vobec nevsimaju...napriklad dnes sme behali s kamoskami po vonku a za nimi sa chalani blaznia.A zato mna si nikto ani len nevsimne a to mozem robit co kolvek.nikto sa ma nic neopyta som tam len na okrasu.nie som pekna -priznavam.ale ani moje kamosky nie su az take ocarujuce a chalanom sa pacia.musim uznAt ze ked nieco urobia vsetci sa smeju ked to urobim ja uz to je trapne ako ja fakt neviem :( poradite?
chalani si ma nevsimaju
neboj nic, zmeni sa to ked pride ten pravy....., ja tiez nie som pekna, a predsa som v 19 nasla chlapa ktory mi hovori aka krasna
no ved akurat sem niekto zalozil temu ze aku zenu by chlapi radsej brali angelinu alebo este niekoho niektori ludia maju take problemy
ani mna!!! :D
ja pred spoluziakmi ako tak porozpravam sa s nimi a tak ved oni su v pohode lebo ma poznaju povahovo a vedia ze aj ked nie som pekna nemusia ma odstrcit.no ale ked sme vonku a su tam chalani napriklad o 2 roky starsi tak si ma nikto nevsimne
ANGELINA J. je skareda :) :P
som ten isty pripad ako aj ty. nie som bohvieako pekna (ja si to o sebe myslim, i ked niektore kamaratky mi hovoria opak - ale Angelina Jolie urcite nie som). s chalanmi sa velmi nerozpravam a ked aj, tak proste len v skupine... kedysi ma to fakt stvalo, ale teraz, ked mam 20 rokov som sa rozhodla, ze to zmenim. ze zmenim seba, svoj postoj... lebo chlapcov sa mi zmenit nepodari. a tak som sa upriamila na to, co viem najlepsie (teda studium, snazim sa byt dobra). ver tomu, ze chlapi neletia len na pekne oci a krasne zuby... spoznala som jedneho kamarata, ktory sa tiez snazi byt v studiu dobry a je iny nez ostatni chlapci. nevysvetluj si to tak, ze sme partneri, lebo nie sme. sme kamarati na skole. vies... napadlo ma, ze preco by som mala mat depky z toho, ze sa za mnou chlap neotoci a podvedome na neho naliehat? tym ho len odplasim. ked bude chciet pride, ak nie tak nie. vsetko, co ma raz prist pride :o)