chalani si ma nevsimaju

Príspevok v téme: chalani si ma nevsimaju
ali_nocka

ahojte.tak toto je moj problem ze si ma chalani vobec nevsimaju...napriklad dnes sme behali s kamoskami po vonku a za nimi sa chalani blaznia.A zato mna si nikto ani len nevsimne a to mozem robit co kolvek.nikto sa ma nic neopyta som tam len na okrasu.nie som pekna -priznavam.ale ani moje kamosky nie su az take ocarujuce a chalanom sa pacia.musim uznAt ze ked nieco urobia vsetci sa smeju ked to urobim ja uz to je trapne ako ja fakt neviem :( poradite?

luciferka

neboj nic, zmeni sa to ked pride ten pravy....., ja tiez nie som pekna, a predsa som v 19 nasla chlapa ktory mi hovori aka krasna

ali_nocka

no ved akurat sem niekto zalozil temu ze aku zenu by chlapi radsej brali angelinu alebo este niekoho niektori ludia maju take problemy

ali_nocka

ja pred spoluziakmi ako tak porozpravam sa s nimi a tak ved oni su v pohode lebo ma poznaju povahovo a vedia ze aj ked nie som pekna nemusia ma odstrcit.no ale ked sme vonku a su tam chalani napriklad o 2 roky starsi tak si ma nikto nevsimne

majka_

som ten isty pripad ako aj ty. nie som bohvieako pekna (ja si to o sebe myslim, i ked niektore kamaratky mi hovoria opak - ale Angelina Jolie urcite nie som). s chalanmi sa velmi nerozpravam a ked aj, tak proste len v skupine... kedysi ma to fakt stvalo, ale teraz, ked mam 20 rokov som sa rozhodla, ze to zmenim. ze zmenim seba, svoj postoj... lebo chlapcov sa mi zmenit nepodari. a tak som sa upriamila na to, co viem najlepsie (teda studium, snazim sa byt dobra). ver tomu, ze chlapi neletia len na pekne oci a krasne zuby... spoznala som jedneho kamarata, ktory sa tiez snazi byt v studiu dobry a je iny nez ostatni chlapci. nevysvetluj si to tak, ze sme partneri, lebo nie sme. sme kamarati na skole. vies... napadlo ma, ze preco by som mala mat depky z toho, ze sa za mnou chlap neotoci a podvedome na neho naliehat? tym ho len odplasim. ked bude chciet pride, ak nie tak nie. vsetko, co ma raz prist pride :o)