Zavrat

Príspevok v téme: Zavrat
zavrat

ahojte. moj problem su neustale slabe zavrate a obcas bolest hlavy. mam problem s krcnou chrbticou - rovna a nejake bloky, ale je to uz par mesiacov a nebadam zlepsenie aj napriek masazam, cviceniam a plavaniu. moze to byt naozak z krcnej a este mam pockat na zlepsenie alebo absolvovat dalsie vysetrenie? dakujem za akukolvek pomoc

krcna

dakujem skusim si dat vysetrit aj krv .. najhorsie je ale, ze tie zavraty su vlatne non stop. zacalo mi to po dlhodobej praci nad PC

meForMe

ahojte..jednou z moznosti je nedostatok zeleza..to sposobuje okrem zavrati,bolesti hlavy aj busenie srdca,dychavicnost a podobne neprijemnosti..dlho som s tym zila,kazdy si myslel ze som leniva a nemam kondicku ked sme behavali v skole a ja som uz pochvilke nemohla ani dychat..no ale ako hovorim je to len jedna z moznosti..

krcna

zdravim vsetkych, ja mam tiez problem so zavratmi - nie take, ze sa somnou vsetko kruti, ale taka skor nestabilita, krcnu chrbticu som mala zablokovanu, ale podla masera je to uz vsetko v poriadku a krk je volny,ale zavrate napriek tomu trvaju :( co robit? z coho to moze byt?

zavrat

ja som bola tiez na masazach, trosku to pomohlo, ale zavraty tiez pretrvavaju .. ma niekto s tou akupunkturou skusenosti? a kde su v BA najlepsi?

ametystka

mám 35 rokov a tiež trpím závratmi, asi dva mesiace, hlavne pri ľahaní a vstávaní z postele. bola som na masáži chrbtice, masér mi napravil vyskočené stavce, ale závraty neprestali. tlak mám v norme. pomohla by masáž krčnej chrbtice? alebo akupunktúra?

mjanik,
máš s akupunktúrou osobnú skúsenosť?

adka000

Zavrat aj ja mam z neurologickeho hladiska vsetko v poriadku a predsa mi je zle. tak aj ja by som chcela vediet ze co to je.

zavrat

ahojte, dakujem za vas prispevok, no ja som bola u neurologa, poslal ma na RTG,kde sa zistila vyrovnana krcna chrbtica a bloky .. ake dalsie odborne vysetrenie mas na mysli? CT alebo MR? no vzhladom na moj vek sa tvarili, ze to je zbytocne - mam 26 rokov

alena111

ahoj ako si myslala ze vnutony stes aj ja mam problemy s chrbticou a nic mi na nej nenasli ,doktor tiez tvrdil ze stres . a ako to liecit nevies poradit??,