Mozem byt ze som tehotna?

kathly

Ja neodcudzujem potrat.Ale nevie ci by som sla.No dufam ze nesom tehotna.Ja to ani mame nemozem povedat lebo by ma zabila :(

xxx.xxx

ja som to vzdy pockala do menzesu a potom ma to aspon upokojilo.ale ak sa az tak bojis,kup si radsej ten test aby si vedela naisto co sa deje,ak nebudes tehotna tak ta to aspon ukludni,a ak budes,tak to budes vediet aspon cim skor,aby si mala cas porozmyslat co robit.poviem ti moje tajomstvo,nik ma tu nepozna tak je mi to jedno.chalan sa do mna spravil..viackrat...a hrozne som sa bala...cakala som do menzesu ale bola som si ista ze budem tehotna,ked sa do mna spravil,kramy som nedostala a az potom som si kupila test,ukazal ze som tehotna islo ma porazit,lebo vedela som ze si to nemozem nechat,sla som k doktorke a ta mi povedala ze som v 3 mesiaci,v tedy som myslela ze sa zabijem.mysli si teraz o mne co chces,no bola som na potrat a nelutujem to lebo som este mlada a mam nejake predstavy o zivote.drzim palce nech si ty na tom lepsie.neboj sa urobit test ale az tak po tyzdni alebo po dvoch aby si naisto vedela a potom daj vediet

kathly

no uz preslo 48 hodin :( ale tak ja neviem.urcite sa do man nespravil to viem ale jezis ja sa tak bojim este len 17 mam a on ma 22 :( no ked som otehotnela sa zabijem.mam pockat do menzesu a tak uvidim ci si mam utekat tehotensky test spravit???

moniqa87

akinom007, o tych kvapockach lasky sa stale vedie polemika... btw, chlap si niekedy nemoze byt 100% isty, ze mu aj neubehlo... podla mna tie kvapocky obsahuju spermie, len ak mal predtym nedavno ejakulaciu a nebol medzitym na wc