nevem co mi je?

nuz....

som na pharmatexe uz dva aj polroka...Zo zaciatku sme pouzivali kondom, lebo sme sa bali, ale uz rok ideme naplno bez akejkolvek inej ochrany alebo prerusovanej. Podotykam ale, ze keby nieco, babo si mozme dovolit. Pharmatexu absolutne verim, lekar mi ho odporucal ako naj riesenie.

leerka

ved viem, ze ak beries hak a mas aj ATB tak znizuju ucinnost, aj ked zabudnes tabletku zobrat, to ja vsetko viem....nam sa to narp pri tom nestalo a to som velakrat brala antibiotika a za styri roky sa nam tiez zatial nic nenarodilo....len by ma teda zaujimalo , preco mi lekar pvedal nieco take.....

niekto

leerka tie cisla su zo studii ja osm si ich nevymyslel

v teme pharmatex vs hak pisala jedna baba ze jej to gyn. doporucil a ze nema ziadnu pacietku ktora by stym otehotnela

tak ja neviem ja som to pol roka pouzival s byvalou a nemame spolu babo

ani hak nieje stopercentna hlavne ked sa zabuda na tabletky alebo antibiotika

leerka

niekto, my dvaja sme sa o tomto bavili asi v dvoch temach...ja som sa na to pytala, a tie vypocty na nete nie su pravdive....pharmatex ma mensieu ucinnost, len traba citat neaky gynekologicky casopis aj ....myslis, ze by som brala hak, keby som mohla uzivat pharmatex a mala by som rovnaku ucinnost????????????????

niekto

btw pharamatex ma pi 0,3-1%
prerus. suloz ma 4-27%
takze dokopy 0,012-0,04%
cize take mas riziko ze otehotnies ked sa budes chranit pharmatex+prerus. suloz cely rok

pre porovnanie HAK ma 0,3 -8 p(8 lebo sa zabuda na tabletky pripadne na antibiotika ...)

samozrejme tie cisla su len orientacne
en.wikipedia.org

niekto

napisal som skoro tak ucine
beru to
preto ze vacsina ludi nema predstavu ake je hak svinstvo

preto ze lekari o tom dostatocne neinformuju

a preto ze je to pohodlnejsie ale ked si po par rokoch znicia zdravie je uz neskoro

leerka

ja na tabletky nemozem povedat zatial nic zle...a uziam ich uz styri roky....sece som teraz za posledyn rok musela moc menit ale nakoniec som sa vratila k tym prvym....mam nizkohormonalne a som s nimi spokojna.....

majka 123456

niekto: ano aj ja sa toho bojim a tuho rozmyslam no neviem ale aj tak sa mi to teraz zda skoro na tie tabletky bojim sa aj tabletiek aj tehotenstva a mas s nimi aj ty nejake skusenosti ???