Ucet za vodu!!

Príspevok v téme: Ucet za vodu!!
nechapavka

Dopredu sa ospravedlnujem za tento offtopic, ale vazne by ma zaujimal vas ucet za vodu! Prosim, napiste sem, aj ked anonymne. Pretoze nam dnes prisiel ucet za vodu za 8 litrov!! (tusim obdobie polroka) a skoro ma tu otec popravil, ze vkuse ja sa dlho sprchujem atd. Ved neblbnite, nesprchujem sa celu vecnost, ano, rada sa sprchujem, ale snad nerobim ucet za take prachy, ved je to chore! Sme traja, rodicia pracuju, cely den tu voda nebezi...Vecer varime, a vsetci sprchujeme, oni su fakt bleskovky, rychlo mydlo - voda, koniec. Ja sa zvyknem holit a vsetky babske veci (ale este aj ked sa holim, tak tu vodu zastavim, alebo priebezne pustam). Proste nechapem! Kazdy iba vyvaluje oci na ten ucet, zevraj sme rekordmani v ulici.
P.S: suseda hovorila, ze jej dcera je na vode zavisla, ze sa sprchuje dlho, dlhooo a predsa nemaju zdaleka taky ucet. Ja fakt nechapem. Asi sa pojdem kupat do Dunaja :-[

wowo1

ja som tiez odpadla minuly rok som mala 14 tis nedoplatok,,z toho to bolo okolo 9 za teplu..v skutocnosti sme nechali "omylom"tiect vodu 6 hodin,,dlha sprcha,,,a ine na silvestra..takze som si tu zabavu pekne zaplatila,,ale kukni sa na fora o tom ,,,myslim modra strecha ,tam najdes poradu o tom kolko sa plati za kubik,,ked budem mat cas tak napiesm ako su ceny u nas.Od vtedy sledujem kubiky,,teraz mame za rok ,,cca dvaja 25 m2 za rocnu spotrebu teplej a asi 35m2 studenej a nejako nesetrime...tak uvidim tento rok,,

jajka_001

platia sa preddavky mesacne za vodu a na konci roka sa to zuctuje
kym sme nemali merace tiez sme mali take ucty, lebo sa to rozratavalo na cely dom

alicia

nechapavka a máte namontované merače na teplú a studenú vodu? Ak áno približná spotreba a cena sa dá prepočítať.

: (

...ja som asi z Marsu, ale dlhe roky od mala zijem v zahranici a tu za vodu neplatime!! a nikdy sme neplatili... preco na Slovensku ano?