Pocit staleho smadu

Príspevok v téme: Pocit staleho smadu
smadna

Tak sa mi zda, ze prilis casto citim smad. Neviem, ci je to normalne a ci to znaci nejake ochorenie (mysli, ze aj cukrovka sa prejavuje nejako takto). Neviem povedat, kolko vypijem cez den. Mozno 2 litre cistej vody + nejaky poharik dzusu, kofoly atd. Proste 3 litre tekutin to denne bude urcite (minimalne!) No v takomto obdobi??? Je to ok?! Fakt nechapem. V lete je to normalka, ale si aj teraz v kabelke nosi flasticku vody, pretoze ked chodim po meste, tak si z nej sem-tam cuckam. Ale uz zacinam mat obavy. Jednoducho niekde som a pijem ako duhy (ovsem vody :-P), kym ostatni vobec necitia potrebu byt. Potom zas vkuse beham na zachod. Co znaci prilisna potreba prijmu tekutin? Ale ziadne odveci prispevky, prosim, fakt ma to zaujima.

smadna

whee_ee, to fakt az 10 litrov? Wow, tak to nehrozi. Ja neviem, iba som si povsimla, ze ked niekde som, tak stale som to ja, ktora musim lietat po pohar vody, a nie po jeden! Kym ostatni vobec. Ja pijem naozaj stale :-P. Nosim vodu zo sebou, este aj teraz pri laptope mam pohar vody. Ked idem spat, nezaspim, ked nemam pri sebe vodu, lebo ako zakon schvalnosti budem potrebovat pit, ked ju presne nemam. A to mam pollitrovy velky pohar pri posteli :D. Z toho aspon polovica, ak nie cela, do rana ubudne, heh. Neviem, ak by som vedela, ze je to ok, tak ma to netrapi. Ale takto, ked si to velmi vsimam, tak neviem, neviem. Pamatam sa, ze v lete som sa zas musela nutit pit. Proste som mala kazdy den ciel pit 3 litre, tak som to dodrziavala, ale teraz ma prekvapuje, ako lahko mi to ide! Som zvedava na leto... Som akasi opacna :-/. Ja iba dufam, ze to nic neznaci, jaaj.

whee_ee

zmenilo sa nieco v tvojom zivotnokm style? alebo zo dna na den si zacala viac pit?? kolko si pila predtym, ked si nemala takyto "problem" :)

whee_ee

pri cukrovke je to vraj az okolo 10 litrov denne, tak som citala, neviem co je na tom pravdy:).. no..a 3 litre tekutin je dobre.. neviem, co to znamena, ale kazdopadne to telu neuskodi.. ten smad je taky neznesitelny??.. ako kebyže dlho nepijes? alebo tak obycajne mas chut sa napit??.. lebo ja som si napr. zvykla tak, ze v skole vypijem 1-1,5 litra..a pijem aj ked nie som smadna..proste.. ako keby si telo ziadalo:D