Neviem co mam robit...Pomozte mii.. ani neviem ako mam zacat....prostee mam taky problem zeee v okolii posvy mam asi zapall.. neviem to opiiisat aleee okolo nej a a ona celaa jee cierna.(tmava"..asi to je zapal alebo ja uz nevieem... sem tam ma too palii...co podla vas mam robit?
Zapal?..prosiim dzivky pomoc....
noo aj ja mám 16:))... stačí ak sa takou vlažnou vodou osprchuješ aspon 3x alebo aj viac... vždy keď budeš mať pocit že ťa to svrbí alebo tak.... a neboj sa ničoho však už sme dosť veľké na to.... vážne... a nevieš z čoho by si to mohla mať?... že či máš priateľa alebo tak?...
njee vážne toho sa nemusíš báť... aj ja keď som tam išla prvý krát tak to bolo presne kôli tomuto istému že som mala nejaký zápal... vješ čo... počkaj ešte kým ti neprejdú krámy a ak sa to aspon dovtedy nezlepší tak tam choď.... a dobre je ak si to tam dole každý deň niekoľko krát umývaš čistou vodou... bez mydla... držím palce:) a inak koľko máš rokov?
podľa mňa by si mala ísť gynekologičke... ona ti dá nejaké tabletky alebo mastičku a urobí ti výter a nič viac... neboj sa toho... len tam choď čím skôr aby sa ti to nezhoršilo
No rano upaluj na gyndu... chces to este zhorsit??