Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zabaly na vlasy

Príspevok v téme: Zabaly na vlasy
faith

Ahojte,
poznate nejake osvedcene dobre zabaly na vlasy? Take co praktizujete a su dobre. Na nete som nasla par, ale s prisadami, co ani nemam kde zohnat :-/. A vlastne ani neviem, aky si dat. Mam suche konceky vlasov, polamane, a vlasy nemam najhustejsie, tak sa snazim nieco s nimi porobit. Odstrihla som si dnes pekny kusisko, kedze s tymi koncami by neslo robit aj tak uz nic a teraz by som ich chcela nejako prebrat k zivotu a pravidelne sa o ne starat. Nejaka rada, prosim? Klasicky zabal olivovy olej+zltko+med? V akom pomere? A kolko si to nechavate? Nanasate na konce, alebo na cele vlasy? ESte ake poznate? Dajte prosim vediet. Dik

kaciatko7

to by teda aj mna zaujimalo...vlasovi profesionali...a s akou vlas. kozmetikou pracuju oni? ked podla nich olivovy olej je nevhodny. netvrdim, ze je ten najnajnajlepsi na vlasy, ako citam, tak kokosovy je lepsi, ale podla mna vlasom neublizi. a okrem toho, napr. taki profesionalni kadernici od loreal tvrdia, ze vyrobky od fy Loreal su to najnaj na vlasy. a preto im mam verit?

gloss

mám doma bambucké maslo a dlho som hľadala na nete nejaký recept ako by som ho mohla použiť na vlasy nakoľko som čítala že je to veľmi účinné pri poškodených a suchých vlasoch a našla som :) včera som ho oskúšala a vlasy sú fakt úžasné :)

základný recept:
1 PL 100% bambucké maslo karité od Saloos
1 PL osvedčený kondicionér, balzam, maska ja som dala Wonder Jestil
1/2 PL jojobový olej alebo kokosový, olivový...
- píšu že všetko spolu roztopiť vo vodnom kúpely ale ja som maslo opatrne roztopila v mikrovlnke potom som pridala balzam, rozmiešala a nakoniec olej=vznikla maska na vlasy príjemnej konzistencie.
Vlasy som si iba navlhčila a osušila uterákom ak sú na nich nejaké prípravky /lak, tužidlo.../ treba umyť šamponom a naniesla masku, zabalila do nikroténu, šupla zimnú čiapku a mala som to na hlave cca 2 hodiny, potom zmyla šamponom a prebehla kondišom a vysušila. Možno ak sú vlasy predtým umyté šamponom tak netreba 2.x šamponovať ale neviem treba oskúšať. Nabudúce chcem dať kokosám-už sa teším :)
Super je na tom to, že vlastne základ je to 100%-tné bambucké maslo a ostatné ingrediencie si možete prispôsobiť podľa svojho gusta :) fakt odporúčam...

Will051

Ahojte.
Prosim Vas nepoznate nejaky dobry zabal alebo dobru radu na to aby sa mi tak rychlo nestiepili vlasy??a aby mi rýchlejšie rástli?Prosim

tinuska361

prosím vás mám neuveriteľne riedke vlasy a chcem, aby boli moje vlasy hustejšie a objemnejšie najlepšie by bolo, keby ste mi poradili nejaky jednoduchý a tým aj učinný zábal, ktorý mi viditeťne pomôže docieliť husejšie vlasy. A pre info čítala som, že pre husté vlasy je dobré, keď si zmiešate jedno žltko a trochu piva neviem presne koľko.

kikina

kokoska: aj ja by som chcela kokosový olej, ale neviem ho zohnať. AKo si ho získala ty?

A inak, ja som čítala o žĺtkovej maske. Pomáha?

kokoska

...no mne úžasne pomáha kokosový olej, večer natriem vlasy, dám si na vankúš uterák, nechám pôsobiť cez noc a ráno umyjem šampónom.....oplachovanie zakončím studenšiou vodou

lagie

Ahoj mozem ti ponuknut Genera zabaly, uz ich tu kocky chvalili, mam aj sampony, mydla no vsetko z tej znacky, ozvy sa mailom, poslem ti to foto.

jalla

aj ked si sa pytala na vonkajsie osetrenie vlaskov,tak aj tak ti nieco odporucim,kedze mam krasne dlhe a huste vlasy a za den mi vypadne mozno 5 vlasov...najviac ti pomoze uprava stravy,lebo to,co sa deje vo vnutri sa prejavi aj navonok,takze skus dat viac ovocia a zeleniny a samzrejme aj zvonku pomoct vlaskom,ale najma zvnutra,taka detoxikacia ti moze velmi pomoct aj na nechty a plet,budes sa aj lepsie citit,tak porozmyslaj