Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Palette natural and easy - vase skusenosti?

Lucinka33

Tak pouzila ju zatial len raz a nevypadali jej :) Ona si vacsinou chodi farbit ku kadernicke, ale ked nema cas, tak si da nejaku farbu z drogerky. Lesknu sa jej asi ako po kazdej inej farbe. Aby som bola presna, ta farba sa uplne nevymyla, ona sa nikdy celkom nevymyje, je to permanentna farba, len ciastocne sa vymyva, takze nemala taky ostry odrast, ale skor taky plynuly prechod. Palette je velmi agresivna farba, Natural&Easy, by mala byt lepsia. Ale nahovorila som ju nech nabuduce skusi Casting od Loreal, lebo neobsahuje amoniak a mala by byt setrnejsia :)

tyrusqa

jeeej vdaka,konecne aspon jeden cloviecik a mozes sa jej prosim opytat,ci jej nezacali padat vlasy..a tak..lebo z palettky sa viac zien na to stazovalo..(natural and easy patri pod toho isteho vyrobcu)a nevysusuje moc vlasy a lesknu sa jej vlasky?asi po akom case sa vymyla?

Lucinka33

Ahoj tyrusqa :) Tuto farbu som davala minule sestre na vlasy. Pekne jej chytila, prekryla sediny. No ked som ju jej naniesla na vlasy, tak bola dost nahnevana, pretoze vyzerala byt ovela tmavsia ako mala povodne byt a preto ju nechala posobit trochu kratsie. Nastastie, ked ju umyla bola svetla. A tiez vravela, ze sa ta farba pekne rovnomerne vymyla, takze nemala taky ostry odrast vo vlasoch.