Ahoj, chcela by som vediet ci mate taku skusenost, ze ste sa rozisli s byvalym/lou a aj po tom rozchode spolu spavate... je to normalne???
SEX S BYVALYM AJ PO ROZCHODE
chore...podla mna chore...ked nieco skonci tak skonci a nie sa vracat k niecomu co je minulost...
a ako vies ze nechrape este s niekym inym, vies sex s byvalym je asi dobry a chytlavy(: len ci od toho nic nechytis, urcite sa ti predsa zveruje no nie? ved ide len o sex.. tak o tom pochybujem, len chrapte dalej a coskoro budete mat aj nieco ine nielen ,,fajn,, pocit
ja tiež stale sexujem s byvalym a všetko je v pohode...rozišli sme sa preto, lebo nam to neklapalo a hadali sme sa...len v posteli sme si dobre sadli, tak prečo prísť o dobry sex :-)) je to ovela lepšie sexovať s byvalym, ako by si mala striedať a skusať chalanov, ktorí aj tak nevedia ako na teba... byvaly to predsa vie najlepšie :-))
ja kebyte sa rozidem s chalanom , tak by osm ho asi neaku dobu nehccela vidiet a asi by som s nim nespavala....darmo by osm si davala plane nadeje, jednoducho by bol konie c a stym by osm uz nic nespravila...a takto sa zvbytocne trapit...no naco....
Ludia ja vazne neviem, ono mozno to aj ublizuje len si to nechce ani jeden z nas priznat a na druhe starane uzivat si je fajn
je to normalne, dobre a zdrave, ak si ani jeden od toho neslubuje viac ako iba dobry sex.
jednemu to po čase určite začne ubližovať..
pride mi to ako predlzovanie nevyhnutneho konca...Neublizuje to vam obom?
Uz sa urcite spolu nedame dokopy.Mozno za rok za 2 ,a aj tak...