Častá masturbácia

Príspevok v téme: Častá masturbácia
ngasdkjgh

Cavte mam 17 a uz od 14,5 priemerne 1-2x za den masturbujem a stale musim. Ked nemasturbujem 2-3 dni ma chyta az stres , ci depka, nervozita. Chcel by som sa opitac či ta neprehanam, Ci je to zrave a ci si tym neak neposkodzujem. Mam uz aj nocne mori, ze ked dovrsim 30 sa mi nepostavy. Pls poradte mi a len seriozne odpovede. Dakujem.

cista laska

Ktorý normálny človek pošle fotky svojho penisu niekomu cudziemu na mail? Veď tam na druhej strane môže byť nejaký 50-ročný úchylák, ktorý je na chlapcov. Bude vedieť váš mail, ak sa dáte do reči, možno časom aj adresu, alebo si ju zistí podľa IP počítača. Treba vám problémy? A prečo vlastne? Aby ste si ukazovali, kto má väčší? A načo je to dobré? A aké rady? Veď je to choré!

Chlapci, píšete tak, akoby vám ešte nikto nepovedal, o čom je sex. Ak chcete dobrý sex, musíte naozaj milovať. Inak je to len o uspokojovaní pudov. Budete sa chcieť uspokojiť a využijete na to nejaké dievča, ženu. V tom je strašné sebectvo. Na tom dievčati vám nebude záležať, lebo si budete chcieť len užiť. A to je zlé. Takto koná nečestný muž, slaboch. Skutočný muž sa nezníži na to, aby ponižoval dievčatá. Lebo je to ponížením pre dievča, ak ju niekto chce len na sex a nie pre ňu samotnú. Neváži si ju, použije ju a odhodí. Keď si s ňou užije a opustí ju, ona trpí, aj keď sa snaží navonok hrať hrdinku, že jej to nič nerobí.

Prečo nechcete hľadať lásku? Áno, treba si na ňu počkať a naučiť sa ovládať svoje telo. Keď príde ten správny čas, príde aj to správne dievča, s ktorým budete chcieť mať krásny vzťah a s ktorým budete chcieť prežiť celý život. Ako sa spozná láska? Že s ňou chcete byť aj bez sexu. Že vydržíte bez sexu až do svadby, kedy jej poviete, že s ňou chcete ostať a starať sa o ňu, zdieľať s ňou svoj život, mať s ňou deti. Ak si ju natoľko vážite, že ju nepoškvrníte svojou sexuálnou žiadostivosťou, ale ponúknete jej čestné miesto po svojom boku, urobíte z nej svoju manželku. Toto je konanie hodné skutočného muža.

Prečo tu nepíšete, ako sa stať skutočným mužom pre svoju budúcu vyvolenú? Prečo sa nepýtate, v akých vlastnostiach sa treba cvičiť, aby ste sa stali mužom, na ktorého bude ona pyšná? Aké je to úbohé, namiesto toho tu vypisovať, aký kto má penis a či to stačí. Toto si myslíte o sebe ako budúcich mužoch - že ste len žrebci na párenie? Že keď zvládnete párenie, tak ste splnili svoju úlohu muža? Poviem vám teda novinku - nie ste zvieratá! Máte aj ducha, ktorý dokáže byť silný, statočný, čestný, ktorý sa vie zastať slabých, pomôcť tým, čo potrebujú, ktorý dokáže iných ochraňovať a bojovať za dobré veci. Toto je to, čo hľadajú skutočné ženy u mužov (nie zlatokopky a povrchné dievčatá). Potrebujú muža obdivovať, veriť mu, cítiť v ňom oporu. Akú len oporu môže poskytnúť muž, ktorý je zahľadený sám do seba a na svoj penis a nič okrem toho nevidí? Je to karikatúra muža.

A ako to už ktosi povedal - masturbovať či mať nezáväzné sexuálne vzťahy pred manželstvom je hriechom lebo podporuje egoistické uspokojovanie vlastných chúťok a ničí lásku (láska myslí na dobro druhého a nie na vlastné). Okrem toho môže viesť k závislosti...

TV, filmy, časopisy, celebrity - tí všetci vás oklamali v tak zásadnej veci, čo znamená byť pravým mužom. Nie je to o peknom tele, schopnosti zvádzať ženy a o peniazoch. Lebo aj keby ste to všetko dosiahli, šťastní by ste vnútri neboli. Cítili by ste, že nie ste mužmi, akými by ste mali byť. Tak začnite pracovať na tom už dnes, aby ste sa neskôr nemuseli za svoj život hanbiť...

Vladoooooo

Cauko mam 14 a rad by som si vymieňal fotografie a názory a informácie s niekim iba chalani keď máte záujem vymieňať názory foto tak mi napíšte vás FB alebo Gmail ja sa Vám potom ozvem starší ako ja nie ( niesom gay iba chcem radu od vás a poradiť si a vymeniť názory )

Vladooooooo

Cauko rad by som si vymieňal fotografie mojho penisu a radil sa s vami iba chalani prosím miestom gay ale proste chcel by som si radiť s niekim či taký stačí Atd. Napíšte mi pls

nufo

Cavte mam 19 rokov a chcem sa spytat masturbujem si pravydelne niekedy vubec 2 dny len ked mam chut nie je to nakazlive ?