Častá masturbácia

Príspevok v téme: Častá masturbácia
ngasdkjgh

Cavte mam 17 a uz od 14,5 priemerne 1-2x za den masturbujem a stale musim. Ked nemasturbujem 2-3 dni ma chyta az stres , ci depka, nervozita. Chcel by som sa opitac či ta neprehanam, Ci je to zrave a ci si tym neak neposkodzujem. Mam uz aj nocne mori, ze ked dovrsim 30 sa mi nepostavy. Pls poradte mi a len seriozne odpovede. Dakujem.

jjjjjjjjj

mudr.Gabika...tak neviem tak keď partner na mňa nestačí...a men to chýba tak určite mám sama zo seba lepší pocit, keď sa spravím sama, tak som potom aj kludnejšia ako keby som ho mala podvádzať s iným,,,tak určite to u mna nerobí depresie ani nič podobné,,,je to vždy lepšie ako podvádzať...a podľa mna žiadna deviantka zo mna nebude

niekto

inak nemozem si pomoct ale to co si napisala mi silne priprada ako tie klasicke myty ze z toho mozes oslepnut alebo ze sa to potom zlomi chrptica (neuveris ale na www.feministky.sk sa to dodnes propaguje)

niekto

gabika neviem odkial mas tie udaje ale z vlasntnej skusenosti ti mozem povedat ze to nieje spravne

nebyt toho tak niesom schopny mysliet na nic ine iba na sex co by moj vstah k zenam asi moc nevylepsilo
nemam pocit ze by to malo skodlivy vpliv na moju psychiku som vyrovnany a kludny v zivote som depresiu nemal

neviem ze kto to kedy dokazal ale vzdy som bol vnimavi k svojej partnerke a nemam pocit ze by to nejak negativne ovplivnilo nas vzstah
to s tym proste nema nic spolocne
a moj osobny nazor je ten ze ked chlap nevie mysliet na nic ine ako na sex tak nemoze byt taky vnimavy na zenske pocity

este tak na zamyslenie kolko je nadmerne alebo prilis caste ? u kazdeho cloveka to je ine a kolko telo potrebuje tolko si vypyta

Mudr. Gabika

xXx-123:
Prajem pekný deň.Nuž táto téma je diskutabilná a mnohí lekári majú na ňu rôzny názor. Ten môj, podmienený príbehmi ľuďí je ten, že ono masturbacia bez citového prežívania a citového ,,spojenia" s partnerom/partnerkou pôsobí možno dočasne proti depresiám, ale v konečnom dôsledku vlastne psychike ubližuje (obrazne to môžeme prirovnať napr. k alkoholu dočasne pomáha, ale v konečnom dôsledku nič nerieši). Taktiež je dokázané, že onania u muža znižuje jeho emočný kvocient, ktorý je veľmi potrebný vo vzťahu k žene. Muži, ktorí majú nízky EQ totiž nereagjú na potreby - najme emocionálne potreby ženy, nie su voči ženám dostatočne citlivý a vnímavý atď.

xXx-123

Ja by som sa chcel opýtať hlavne Mudr. Gabika koľko-krát sa to má robiť aby to bolo zdravé-v norme
Za skorú odpoveď Ďakujem

karpo

vies co, ja mam 26 a mam aj priatelku s ktorou mam dost sexu a aj tak mam chut este ked s nou nie som a robim si to aj 6-7 krat denne. jedine na com je to vidiet, ze sa mi nespravi taka zasoba semena a nemam tolko aby som striekal. Ono ved tolko rkat za den, vsak? nemame tam taku tovaren ;)

laskonka

Ja onanujem od skolky, pamatam si ako ma prichytila vychoska ked sme spali :)) v tych rokoch som ani nevedela co to je ale robilo mi to dobre a nemyslela som na sex. Niekedy si to robim aj 5 raz za den, niekedy si nespomeniem aj 3 tyzdne.

Mudr. Gabika

Ahoj, mrzí ma, že ti až takto neskoro odpisujem, nakoľko som si tvoj článok všimla až teraz...Jednoznačne si myslím a aj lekárska prax to dokazuje, že to nie je správne, nakoľko masturácia je vlastne prežívanie sexuálnej rozkoše bez citového zážitku, ktorý nastáva pri sexe s partnerom a takouto pravidelnou stimuláciou sa časom stáva, že jedinec prestáva túžiť po opačnom pohlaví - jedinec sa stáva tzv. sebestačným, čo vedie k rôznym sexuálnym deviáciám. Preto, mal by si skúsiť prebrať kontrolu nad vlastným telom a šetriť si ,,enegriu" do plnohodnotného vzťahu s partnerkou.

sisulik

ja som dievča..a robím to niekedy aj 5x minule aj 6x..:D a zatiaľ mám pocit že som v pohode...u mňa je to normálne 1-2x denne...nerob si starosti a to že máš nočné mory to je všetko o psychike..takže ukludni sa predýchaj to..nič sa nedeje..a nezabúdaj všetko sa odohráva v hlave synku..:D aaa dievčaa nájsť si dievča je perfektné riešenie..veľa šťastia..daj vedieť;)