Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VYSOKA SKOLA 2009/2010

Príspevok v téme: VYSOKA SKOLA 2009/2010
figurka

ahojte neviete mi poradit skolu kde beru bez prijmacich pohovoroch alebo kde nieje matika, fyzika, cudzie jazyky...

ono ja mam vystudovane odborne uciliste nepatrila som medzi naj studentov mala som vlastny svet a bola som rada kedy uz vypadnem zo skoly...teraz mi ale to vzdelanie chyba rada by som si spravila nejaku skolu... no neviem kam ...ono co najdem ze by ma bavilo tak sa robia prijmacie pohovory z takych predmetov ktore sme na skole nemali...ako biola a podobne... ja som mala geografiu, ekonomiku, postovu prevadzku...literaturu,nemecky jazyk ten siel slabo... matika bola taka zlata ucitelka ze prepisovala datumi z pisomiek aby sme nemuseli pisat nove ...tazke tym padom sme sa toho moc nenaucili...technicky clovek niesom... no skratka bavilo by ma venovat sa ludom trebars prirode, zvieratam...literatura, dejiny...socialna praca... mam uz z toho mis mas cele dni sedim nad netom a prezeram skoly...

pat a mat

machulka 006 na alžbetu beru každeho kto si zaplati je to sukromna skola,,,,takze pouvazuj ci tam fakt chces ist....predsa len sukromna je trocha o inom ako normalna vyska,a ešte je aj inak braná vo svete(na slovensku)

machulka006

kla.ra :) no tak sme sa už pravdepodobne videli... :) :D
daj nejaké znamenie v sobotu :D
ja chodím na hotelovku (už som to tu spomínala), takže maturovať idem s predmetov, ktoré s psychologiou veľa spoločného nemajú... preto sa snažím maximálne pripraviť na prijímačky... a hej, na pedagogickú by mali brať bez prijímačiek... :)

machulka006

mia 90 - tiež som názoru, že stredná škola nemá až taký súvis s ďalším štúdiom na VŠ...
poznám gymnazistov, ktorí nechali po prvom semestri vysokú a robia čašníkov :D a tiež poznám ľudí, ktorí skončili SOŠ alebo SOU s maturitou a študujú ďalej...je to o ambicióznosti a záujmu niečo v živote dosiahnúť...

mia 90

figurka, ani tak nezalezi na tom aku skolu mas, ide o to ako sa dokazes pripravit na prijimacky a ako zoberes vazne skolu, vyska nema nic spolocne so strednou-no nie tak celkom.ak si bola jednotkarka na ss neznamena to ze tak isto budes aj na vs a samozrejme naopak.skus napr.to co by ta bavilo pripravuj sa na to,si teraz maturantka?chod na nejake doucovanie a daj si aj nejaku skolu mozno kde sa zoberu bez prijimaciek.porozmyslaj a uvidis