Potreboval by som poradit...moja priatelka dostala mikozu...chcel by som sa opytat,ci je mozne mat s nou pohlavny styk.Samozrejme,ze s kondomom...len ci sa to da alebo nie.Dakujem!
Mikóza priateľky
pochybuje ze priatelka pristupi pri mikoze na sex..pretoze to dost boli, svrbi, stipe...a keby jej vsunies penis do vnútra tak sa asi rozplace...takze nechaj nech jej to prejde..lebo jej este viac ublizis
x-x-x
pochybujem, že by to priateľke nevadilo. Moja priateľka sa kedysi na to liečila a musel som sa aj ja, a poviem Ti, že pri prvých dňoch to bolo aj pre mňa zlé, sex neprichádzal ani z mojej strany do úvahy, takže, keby sa to aj opakovalo a ja by som to nemal, určite by som kvôli nej počkal.
tha
ja ked mam mykozu, tak nesexujem, lebo ma tam vsetko stipe, pali, svrbi...a asi by som sa zblaznila od bolesti, keby som tam niečo mala, či už s kondomom alebo bez neho.Ale raz som citala, ze u jednej baby sa to prejavovalo prave naopak, ze ju to natolko svrbelo, ze stale potrebovala sexovat a ze svojho partnera uplne znicila.....takze zisti, do ktorej kategorie patri tvoja priatelka ...a potom to respektuj!
No s kondomom mozes, ak jej to nevadi, ale myslim, ze pozitok zo sexu by mala iba v pripade, ze si este na kondom pripevnis ocelovy kartac.....:-)
Som zena, a s mykozou mam bohuzail aj ja skusenost...;-((
Inak , gynekolog ma uistil, ze ak partner nema podobne problemy, nemusi s preliecit aj on. Na internete som ale nasla informaciu o Tom, ze kazdopadne musi, pretoze mykoticke organyzmy su pritomne vsade a len cakau na prilezitost...A moze ich mat aj prtner najcastejsie pod predkozkou bez toho, aby o tom vedel. a tak sa mykoza veselo prenasa dalej a moze sa tak dostat az do chronickej podoby. Tak neviem, kazdopadne stoji za to , ten spokojny vyraz partnerky pri orgazme.....bez zbytoznych prblemov...;-)
pri mykoze priatelky by si sa mal zdrzat sexu, naozaj je to prakticky "zápal", ktorý bolí aj v klude. Existujú vagin.tablety, ktoré chorobu do dvoch týždňov vyliečia, tak to tolko vydržíš. Držím ti palce
pocas ochorenia i pocas liecby mykozy sa sex neodporuca... ja by som ho zakazala... pretoze sa tak liecba moze predlzit ci stat sa chronickou... a chúďa baba ved ju potom musi vsetko brutalne stipat...
a mas to uz vyskusane...fakt sa tym nic neriskuje?
hihi to nyc :)
aha,pardon na googli som hladal s i a aj tak to naslo...