Nevedel by mi niekto poradiť nejaký dobrý krémik na mastnú pleť, ktorý by som si mohla dávať pod make up? Vyskúšala som už Garnier shine control no ked si ho dám make up sa mi zle rozotiera.Ďakujem vopred za odpovede.
Krém na mastnú pleť
dakuje ti pekne,tak aj ja tých vyrazok nemam až tak vela,mam už 32 rokov,ale akne ma este stale trapi,vyskusala som už mnozstvo kozmetiky,vodiciek,aj taky znacky ako vischy a la roche posay....a nic------vsetko zabera len chvilu,mam velmi mastnu pokozku..a hlavne mam flaky po akne....hlavne o tie sa mi jedna aby mi zmizli.dakujem
elen ahoj ,ja som nemala akne len take vyrazky nieco viac ako je reklama na normaderm vichy co ukazuju tu babu s takymi pupakmi,vies? tak o nieco viac som mala ja,isla som do lekarne a tam mi dala tento krem a cistiace mydlo,no chodila som skoro az bordova stipal ma dost ale ja som o par dni nemala nic na tvari ziadny pupak a bodky na nose tiez nie,no ja nevravim ze kazdemu tak isto zaberie ako mne,vies kazdy sme iny!ale skusit mozes,len ja som si nedavala ziaden make up ked som ho pouzivala lebo ma stipal a som sa bala reakcie ze co mi to spravi!no zbehni do lepsej lekarne a opytaj sa a uvidis co ti povedia
1bklm - ja osobne používam krém, ktorého cena je podobná tým tebou spomenutým 2 eurám... som snáď niečo menej?
Ducray...prosim ta možes ku tomu kremu napisat nieco viac,,mala si vela zapalene vyražky,alebo prilis mastnu plet...si sa velmi leskla??..a co cierne bodky...zabral aj na to??....a aku kozmetiku ,pripadne co ti nepomohlo pred tým ako si si kupila tento krem??.prosim napis a porad...jje to zaujimave...a rada by som si to aj ja kupila....vdaka..papa
a tu je cela sada na vycistenie pleti:
s.plurielles.fr
odporucam:krem zn.ducray:
www.parasend.com
mne pomohol chodila som dva tri dni cervena dost ma stipal ale zato "vystipal vsetky vyrazky!
dostat v dobrych lekarnach
ja som predsa nepisala o herbalife, ale všeobecne. každému vyhovuje iná kozmetika. tebe nesadla, ale možno lilian by sadla, nikto nevie, ako zareaguje tvár, tebe možno stači za krém za 2 era.
heh, vymlety mozog sa ozval.. presne tak funguju take podradne firmy ako je herbalife. Vymyju ludom mozgy,lebo by im tie zbrndy nik nekupoval!!! Ja som nepisala nic o kremoch od koznej, ani o parafine, tak sa skor nauc citat. Ale to ty si si vybrala jednu zlozku, ani neviem podla coho,kedze taky krem nepouzivam a do toho si sa obula. Tak to je teda chabe. Je to len a len tvoj problem, ak sa natieras parafinom a tiez ma strasne "mrzi", ze som to takto degradovala tvoj dzob. Opisala som presne to,ako sa ludi snazia presvedcit. Ku koznej nechodim,lebo ziaden problem nemam. Ale ty sa svojho asi nevies zbavit. Hmm, je mi to luto 1bklm, nie je sranda mat skaredu plet, aj ked sa neviem vzit do tvojich pocitov. Ale mozem ti slubit,ze sa tu vsetky budeme snazit pochopit tvoje zufale riadky. A odpustime ti male sebavedomie, ktore si takto kompenzujes. Este nas pouc o parafine, plsssss. :-)))))))