Ahojte! Rozhodla som sa pit sojove mlieko ale neviem sa rozhodnut aka forma je zdravsia. Pripravovat si sojove mlieko z prasku alebo kupovat hotove? Ktore značky su najlepsie? Ma vlastne nejaky vyznam pit sojove mlieko?...aka je odporucana davka?...dakujem
sojove mlieko...
...a teraz k veci...
Ake zenzke reci? Iste vies, kto je FDA. Pravda je taka, ze:
"In fact, the FDA has never granted soy protein GRAS status and the very real risks associated with consuming soy protein have largely been ignored".
Preco myslis, ze FDA NIKDY doposial nedala statut GRAS (Vseobecne povazovane za bezpecne" pre soju?
A ake studie chces hladat. Strudie ohladom soje su zakazane z etickeho hladiska, kedze eticke komisie to nikdy nepovolia, kedze vedia o nebezpeci soje. Pise o tom saama stranka Americkej dietetickej organizacie, ktoru pan Bukovsky do neba vychvaluje, e je jej cestnym clenom. A aj napriek tomu, ze soja nema statut GRAS a studie s nou nie su eticke, pan Dr Bukovsky si soju stale smelo propaguje. Ved napisal o nej tolko knih ako by teda mohol zmenit nazor a priznat chybu, ze?
co s tym badatelom furt vsetci mate..uz mi to tu priada ako sekta..este furt nedodali ziadne podlozene sutdie, ze je to naozaj tak..realny vyskum, nie svet zien..
miriam2,
sojove mlieko /tak ako aj kravske a ine zivocisne/ je pre cloveka skodlive.
Pohar sojoveho mlieka denne vyradi s funkcie stitnu zlazu. V clanku v americkom casopise Woman ‘s World (Svet Zien) ,16 marec 2001 sa uvadza, ze bolo preukazane, ze uz male mnozstvo 30-tich miligramov sojovych izoflavonoidov moze potlacit funkciu stitnej zlazy.
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-