Čo viete o RSB na akne?

farmaceut

RSB roztok je skratka pre: Rezorcin, kys. Salicylova a kys. Borita. plus sa to robi s vodou a liehom. v lekarnach sa normalne predava bez predpisu, teda tie lekarne, co ich robia do zasoby, ak maju suroviny. mala 200 ml flaska stoji okolo 2,50 eura. ak si to date predpisat, aj obvodny lekar moze, tak neplatite nic. vsetko hradi poistovna. jedina nevyhoda je dost vysusovanie. inak sa moze kombinovat s akymkolvek kremom a kozmetikou.

danusik

ako sa vola rsb celym menom chcela som najst jeho zlozenie ale nikde sa k tomu nemozem dostat ani v zozname liekov pre doktorov :(

usiko

budem rada, ak ano, mne RSB najma pomohlo na take tie drobne vyrazky, na cele a na sankoc, aj na krku...vies, tie musis stale vysusovat a potom, mozno sa zmenia na take male cierne bodky, tak to som si potom velmi lahko vytlacila....

usiko

ak ho pouzivas roky, tak ho pouzivaj, ked je dobry, ku RSB je vhodne hocico, ved je to len alkohol s nejakymi primesami...za tych 20 rokov som stale maa RSB a kremov vyskusala nespocetne mnozstvo a nestalo sa, ze by sa nezniesli....

karina

myslis ze krem nivea ten modry s tou pumpickou moze byt?pouzivam ho uz roky ...len neviem ci je to pre rsb dobra kombinacia

usiko

vies co, stoji, sa mi zda okolo 60 SK, teda okolo 2 eura, u nas sa da kupit bez predpisu, ale v inych lekarnach, napr. v Ke som to nezohnala, vraj treba predpis....najdi si lekaren, pre ktoru nie je problem predat ti to, proste obehaj lekarne a podla mna natrafis........a mozno uz je bez predpisu, vies, sa tie veci uz menili nespocetne vela krat v lekarnach, ceny liekov, dostupnost a tak...
Ci necervena koza? mne nie, vies, ja mam taku plet, ze je mastna, rozsirene pory ale hrosia...teda ja si na nu mozem nacapat co chcem, nescervenie mi...
ked chces pouzivat RSB, tak kazdopadne krem za tym a bude to v pohode...

karina

usiko a mozem ešte sa daco spytat?kolko stoji?kde to dostat a je to na predpis?a neni po tom plet cervena?nestipe?dakujem

usiko

no vies, momentalne nemam ziadne, plet mam necistu od svojich 10 rokov, teraz mam tridsat....a uz nemam aspo vyrazky....ale na mna neber ohlad, u mna vyskyt vyrazok bol sposobeny uzivanim antikoncepcie tiez, brala sam ju 11 rokov, po vysadeni trvalo par mesiaco a plet mam uplne bez vyrazok...ale ked hocikto povie hocico, na RSB nema ani najlepsia kozmetika...len si musis plet kremovat, rano aj vecer....ale kup si krem hydratacny a nejaky antimatny, teda taky, co sa nebudes lesknut....

vies, cela ta kozmetika draha a znackova, to su take bludy, oni vyvinu stale nieco nove....keby to fungovalo, vstci by sme mali krasnu plet...mne sa vzdy osvedcili veci lacne.....vyskusala som drahe emulzie, kremy, voda aj kozmeticku...a nakoniec zabralo mydlo protex, RSB a lacny krem od Balea...