Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VAlentín..zazitky:))

danuska123

jednu vec nechapem, preco niektore baby mate nieco proti lenuliatku....zasahoval administrator viac krat a podla mna kazdy mame svoj zivot, lenuliatko prispieva do tohto fora dost casto, s dobrymi prispevkami aaa ja fakt nechapem ...

lenuliatko

katka ja sa nevychvalujem.precitaj si to cele.a premna zamna aj od zaciatku celu temu.rozpravali sme s dd co sme dostali na valentina.obe sme dostali kvietok v crepniku.to sa ti zda zase vychvalovanie sa ?
letenky do usa nie su priamo na valentina a vlastne ani nie kvoli mne ale kvoli manzelovej praci.bavili sme sa s dd otom este predtym ako si ty vedela mozno o tomto fore.takze zase neryp do veci o ktorych nic nevies.ci si myslis ze mi chodime na valentina na jednu veceru niekam do pariza?:D :D az taka luxusna nie som.

suns

moj fesacik a jeho kamosi z kapely konecne zohnali skusobnu, takze nas sobotny Valentin vyzeral tak, ze sme navrtavali vajcove podlozky na stenu:D a potom taki spinavi prachovi sme sli na pivo:D dobre, nie? :P

Vydlicka

sranda ako sa to tu zvrtlo na rozoberanie hadok. Je to az smutne. Ja tiez niekedy jeho komplimenty premenim na urazky, ale nerobim to naschval. Niekedy proste neverim, ze by to mohlo byt na mne pekne. Nevidim sa tak, ako ma vidi on. Ale nase hadky vyzeraju skor tak, ze ja ho nechcem objat. On sa na mna so srandy urazi. Ja sa na neho urazim, ze sa urazil na mna a o dve minuty sa zase obimame :0)

nepoviem

holky,
u nás je to naopak zas ja dokážem všetko obrátiť proti nemu aj ked sama viem že nemám pravdu .. nerobím to rada ale niekedy z trucu .. tam ide o charakter, môj chalan je len o pár mesiacov starší, ja mám 17 a on ide mať 18 .. ja som v podstate jeho prvá holka, no on môj už tretí tak sa viem hádať .. viem proti nemu využiť šecky zlé veci .. hádať sa je umenie, preto verím že aj vy raz pozbierate zbrane a "zničíte" ich :D ;)

katka.

prečítajte si v sekcii deti a babatko, túžba po dieťatku. zas sa lenka vychvaľuje, že dostala letenky do USA na valentína.

n..

whee_ee......... viem viem veľa faktorom lenže ja som bola pred tým u neho a starala som sa o nho stále:) a stále som iba s ním .. a von na zábavy moc nechodím tak som išla s kamoškami ... sa zabaviť.. troška:)

sklamana567

no takze vies ake to je=(.........len vtedy ked sa tak sprava tak ho vobec nespoznavam ako by to bol iny clovek,dokaze ma ignorovat,neodpise mi ani nic....a potom povie ze to tak nemyslel ale ze ja som s tym zacala,ked sme v pohode tak je nam spolu uzasne

januskaaa

sklamana567: ja presne viem o com hovoris...ja mam doma to iste/teda nie doma doslova/ ale ja som vzdy ta najhorsia...z kazdej hadky..vsetko otoci proti mne...aj zrovna teraz:( som zufala