awojte babiky:) a mozno aj babuliaci:)) .....ze ktore šampóny od tychto troch znaciek vam vyhovovali....ale napste aj ake mate vlasy a konkretne aky sampon a blazam a na ake vlasy bol:)) DAKUJEM
(viem ze tu uz take temy boli ale ja chcem konkretne toto)
Alverde, Balea a Lavera
mimi323:v dm som uz pozerala sampon alverde s ibistekom,vraj je dobry na suche vlasy,ale nezmasti mi ich naopak velmi?nebudu take splasnute?
zuky:zlaty ti chyti do zlta,ved zlata bije sama o sebe do zlta.
ahoj mimi. Ja som taka prirodzena blondcka... ale uz mam dost tmave ..take ,,kakackove" :) vlasy... zlaty odtien mi nechyti do zlta? dakujem ti pekne!!
ja som uz nad hennou rozmyslala ale strasne sa bojkim odrastania..ja by som nechcela byt zavisla od toho ako mi odrastaju vlasy...mam ich tavohnede a chcela by som len ujednotit farbu
babyyyyy...popradte..mam strasne suche vlasy a uz neviem co s nimi..stale su rovnake.:((( a nechcem si na vals ydavat nejake chemicke sracky..:( prosiiiiiiim poradte
anke: so samponom Fitoval nemam ziadnu skusenost, a neviem o nikom z okolia. A ked Ti ho kadernicka odporuca, aj ho pouziva na svojich zakaznickach? Teraz k mojej prvej skusenosti s Alverde samponom a kondicionerom :)mam prijemny sok, vlasy som si umyla v stredu, dnes je sobota a vlasy su super :D korienky nemam mastne ako inokedy po 2 dnoch, vlasy su krasne a stale sa lesknu (mam svoje prirodne medovej farby)
ahojte dievcence... ja viem,ze ste tu vsetky zastankyne prirodnej alverde... ale hladam kočku,ktora ma skusenosti so samponom Fitoval,asi ma odpisete,ze sak sama chemia:-))),ale len by som chcela vediet vase nazory, moja kadernicka ma nan nahovara... ale tak chcem si najprv pozistovat... .DAKUJEM VAM!
Anka