Alverde, Balea a Lavera

tyrusqa

mimi323:v dm som uz pozerala sampon alverde s ibistekom,vraj je dobry na suche vlasy,ale nezmasti mi ich naopak velmi?nebudu take splasnute?

Mimi323

zuky, aj ja som prirodzená blondačka :) Ale neviem aké sú to kakačkove vlasy :D Ak chceš, tak ti pošlem moju fotku vlasov na mail, aké mám po hennovaní. Lebo tá blond je zlatá, nie strieborná.

zuky

ahoj mimi. Ja som taka prirodzena blondcka... ale uz mam dost tmave ..take ,,kakackove" :) vlasy... zlaty odtien mi nechyti do zlta? dakujem ti pekne!!

Mimi323

kvetinka, pri henne odrastanie nehrozí, lebo henna sa vymýva. PO mesiaci a pol až dvoch nepoznať, že máš hennu, resp. henna nechytá tak silno ako klasická farba, len oživí prirodzenú farbu, a dodá vlasom taký farebný odlesk. Na vyživenie je to super vec.

kvetinka...

ja som uz nad hennou rozmyslala ale strasne sa bojkim odrastania..ja by som nechcela byt zavisla od toho ako mi odrastaju vlasy...mam ich tavohnede a chcela by som len ujednotit farbu

Mimi323

Kvetinka, ja ti poradim to čo radím vždy.
Na suché vlasy je dobrý Alverde šampon s ibištekom (ružový), maska na vlasy Genera, a henna - prírodná farba, vlasy vyživuje a ozdravuje.

kvetinka...

babyyyyy...popradte..mam strasne suche vlasy a uz neviem co s nimi..stale su rovnake.:((( a nechcem si na vals ydavat nejake chemicke sracky..:( prosiiiiiiim poradte

katusaa

anke: so samponom Fitoval nemam ziadnu skusenost, a neviem o nikom z okolia. A ked Ti ho kadernicka odporuca, aj ho pouziva na svojich zakaznickach? Teraz k mojej prvej skusenosti s Alverde samponom a kondicionerom :)mam prijemny sok, vlasy som si umyla v stredu, dnes je sobota a vlasy su super :D korienky nemam mastne ako inokedy po 2 dnoch, vlasy su krasne a stale sa lesknu (mam svoje prirodne medovej farby)

anka sulikova

ahojte dievcence... ja viem,ze ste tu vsetky zastankyne prirodnej alverde... ale hladam kočku,ktora ma skusenosti so samponom Fitoval,asi ma odpisete,ze sak sama chemia:-))),ale len by som chcela vediet vase nazory, moja kadernicka ma nan nahovara... ale tak chcem si najprv pozistovat... .DAKUJEM VAM!
Anka