Kto z vas bol na Floride?

lydia 01

zalezi kam chces letiet.Z Bratislavy je to drahsie,takze je lepsie z Viedne do Miami(Orlando,Tampa,Fort Myers....)
Ano kupovala som tak skoro,aby bola nizka cena.
Bohuzial o kurze ti neporadim,ale urcite nieco najdes cez gogle

ja333ja

lydia 01
V roku 2008 ? tak fakt skoro si kupovala.
A ty nič nevieš kde sa da vybyvit taky anglicky kurz vo floride.
Inač Dakujem :)
Odpis

lydia 01

Ja som kupovala letenky v july,takze hodne s predstihom,kedze letim na Floridu(nie do)v marci a vtedy stala okolo 13 000sk(momentalne ta ista letenka stoji okolo 22000sk v prepocte.Letime spolocnostou Delta.Na Floridu lieta viacej spolocnosti,pozri na www.etn.sk

lydia 01

Ahoj,ja letim na Floridu 13.marca -31.marca.Na fl. chodim rocne poslednych 6 rokov,pretoze mi tam zije brat.Letim do Fort Myers,cez Atlantu a odtial autom do Sarasoty.
Florida je prekrasna,aspom teda ta cast,ktoru som videla ja(Tampa,Orlando,Miami)
Ludia su strasne mili,v areii v ktorej budes byvat sa ti budu vsetci s usmevom zdravit a pytat sa,ako sa mas.
Co sa tyka cien,tak ti radim,aby si si nebrala vela veci,skor poloprazdne kufre,pretoze sa budes mat problem nas5 pobalit.Vsetko je podstatne lacnejsie ako u nas.Potraviny,elektronika,kozmetika,oblecenie,hlav ne znackove.Ale treba si obehnut obchody a okuknut ceny.Domaci ti urcite poradia.Zo Slovenska nosim horalky,kavu,caje,kinder-sladkosti(vajicka..su tam dost drahePocasie je teple,od marca uplne letne.To si mozes pozriet na www.intellicast.com.do akeho mesta cestujes?Mrkni si stranku www.florida.sk
Cauko Lydia