prosim poradte mi,dost sa poti,.co mi dost vadi ked sa mi na tricku pod pazuchami urobia kruhy z potu.prosim podelte sa o svoje rady,co pouzivate vy proti poteniu ako deodorant...dakujem za kazdu radu
aky deodorant proti poteniu pouzivate?
Nivea a som velmi spokojna a krasne mi vonia
driclor+hocijaky dezodorant
a ked bez dricloru,tak jednoznacne rexona!
driclor
a ked ho vysadim ako sa mi stalo minuly mesiac tak pouzivam dove antiperspirant
pametaj deodorant nezabrabnuje poteniu iba prekryva zapach antiperspyranty potlacaju potenie
kalina, ten Driclor kupis v kazdej lekarni. cena je od 200 vyssie, mozno tak do 250,-. tu si ho aj mozes pozriet:
-odkaz odstránený- - akurat, ze tu je ta cena 180,- co je dost malo, pretoze v lekarni ho za taku cenu nedostanes. ale na silne potenie je fakt vyborny.
ahoj, s tymto mam velke skusenosti, potim sa nadmerne aj s deodoranti, resp proti poteniu su lepsie antiperspiranty, deodoranty len potlacaju zapach potu.... raz som videla bilboard na DRICLOR...tak som si ho kupila nie je taky drahy, dlho vydrzi, a hlavne fakt funguje. pouzivam ho hlavne v lete, jedinou nevyhodou je ze si pri tom nemozes holit podpazusie, ak ho pouzivas kazdy den, ale to trva iba cca tyzden, to nejak prezijes...
Antiperspiranty hlinik obsahuju a deodorandty vacsinou nie. Ja pouzivam niveu energy fresh - deodorant, bez obsahu hlinika.
nivea obsahuje hlinik. aloe ever shield hlinik neobsahuje. a ten alverde mi vobec nemohol, aj tak ten pot pachol. ale mozno je chyba vo mne.
Ja pouzivam Lady speed stick - tu modru :) krasne vonia, dokonca aj na druhy den citit jej vonu na tele - ja som spokojna!
kikina, dakujem, mrknem sa.