Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aky deodorant proti poteniu pouzivate?

billboaa

vidím, ze ste tu zatial písali iba zeny, no ked by sem náhodou dostali aj muzi, tak pre nich: moj favorit je AXE, hlavne tá nová vóna Instinct - aj proti poteniu, aj proti pachu.

kohut

driclor
a ked ho vysadim ako sa mi stalo minuly mesiac tak pouzivam dove antiperspirant
pametaj deodorant nezabrabnuje poteniu iba prekryva zapach antiperspyranty potlacaju potenie

žanettt

kalina, ten Driclor kupis v kazdej lekarni. cena je od 200 vyssie, mozno tak do 250,-. tu si ho aj mozes pozriet:
-odkaz odstránený- - akurat, ze tu je ta cena 180,- co je dost malo, pretoze v lekarni ho za taku cenu nedostanes. ale na silne potenie je fakt vyborny.

jajuska1185

ahoj, s tymto mam velke skusenosti, potim sa nadmerne aj s deodoranti, resp proti poteniu su lepsie antiperspiranty, deodoranty len potlacaju zapach potu.... raz som videla bilboard na DRICLOR...tak som si ho kupila nie je taky drahy, dlho vydrzi, a hlavne fakt funguje. pouzivam ho hlavne v lete, jedinou nevyhodou je ze si pri tom nemozes holit podpazusie, ak ho pouzivas kazdy den, ale to trva iba cca tyzden, to nejak prezijes...

luciaaa

Antiperspiranty hlinik obsahuju a deodorandty vacsinou nie. Ja pouzivam niveu energy fresh - deodorant, bez obsahu hlinika.

shenya

nivea obsahuje hlinik. aloe ever shield hlinik neobsahuje. a ten alverde mi vobec nemohol, aj tak ten pot pachol. ale mozno je chyba vo mne.

CMu_Q

Ja pouzivam Lady speed stick - tu modru :) krasne vonia, dokonca aj na druhy den citit jej vonu na tele - ja som spokojna!