Moj problem je nasledovny, mam uz 22 rokov a som este panic. V kludnom stave si dokazem normalne stiahnut predkozku za zalud, ale ked mi stoji, tak uz nie. Mam otazku:ze ked si ju stiahnem v kludnom stave a potom sa mi postavi, ci ma to nebude boliet a ci sa mi nemoze nieco stat? Dakujem za prispevky
Mam uz 22 rokov a som este panic..
No a čo!!! Nie je na to zákon, že napr v 19 musíte mať sex. Aj keby to bolo v
40dsiatke, alebo nikdy. No a čo!!!! Vaša vec a váš život. A nie kvoli kamarátom alebo niekomu isť hneď do postele, len kvôli rečiam . To ma vie tak rozčúliť.
ja by som to poradil ist na obriezku mal som tiez taky problem ako ty a poviem ti ze potom aj dlhsie vydrzis pri sexe
Stanley1 dik za radu, ale ja mam strach, ze ked to stiahnem a necham, tak potom ked sa mi postavi, ze mi praskne ten horny obvod na predkozke(neviem ako sa to vola). Nemoze sa nic stat?
kasli na doktora.. ja som mal penis v takom stave, ze som predkozku nemohol stiahnut ani ked bol v normalnom stave.. musis s tym cvicit .. ja som necvicil vobec v teplej vode proste som to stale stahoval natahoval atd.. neskor som stiahol a nechal tak .. a aj ked sa postavil tak to trocha tlacilo a bolelo ale ono sa to roztiahlo .. teraz je to normalne..
Predkožka sa má dať stiahnuť za žaluď?
mal som podobny problem este ako maly, bol som s tym u doktora a vtedy mi to nejako chirurgicky upravovali, nepamatam si to presne, ale viem ze to asi velmi bolelo lebo si pamatam ze mi rodicia vtedy kupili taky paradny model auta - ze som sa vraj dobre drzal :D ale vazne... nechcem strasit ale myslim ze nic nepokazis ak s tym zajdes k doktorovi... radsej tomu venuj pozornost teraz ako niekedy neskor ked uz mozu nastat vselijake komplikacie
No neboj sa ničoho trebuje stale sťahovanie v tej teplej vode a uvidiš že do dvoch tyždnou to pojde pekne aj pri stoporeni len treba chciet a aono to pojde nevzdavaj sa a hlavne si nedavaj robiť obriezku ..... a ked sa ti zošmikne v stoporenom stave a nepojde naspeť hore tak ako ma byť tak počkaj kym ti opadne a stane sa zase maličkym najprv budeš mať troška spuchnuty žaludok ale to tiež po pol hodinke alebo po hodinke prejde a potom si to normalne stiahneš tam by ti spravili to iste
napiste este niekto nieco
ok, dakujem za radu.
Ale ja aj v kludovom stave ju pretiahnem len tak tak, tu cast na konci prekozky mam trochu zuzenu, bojim sa ze pri stoporeni ma to bude skrtit. A cital som niekde, ze potom treba ist hned na pohotovst, co ty na to?
Ahoj no tka nemaš sa čoho bať ale poradim ti každy deň si ju pod teplou vodou sťahuj a naťahuj ona sa do dvoch tyždňov natiahne a zlezlie ti aj počas stoporenia tvojho penisu je to odskušane . a možeš to spraviť aj tak ako pišeš že si ju stiahneš a postaviš ho nebude to bolieť koža je elesticka.