Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sex polohy v tehotenstve

loliana

len malu poznamku..
mala som sex asi 2 tyzdne pred plan. porodom a na druhy den sa maly narodil.
Co bola chyba, pretoze mu fakt chybali tie dva tyzdne. takze moje dopo, skoncit so sexom mesiac pred porodom..pre istotu

ejhe

mya24, no ked ti teraz takto hovori, je to riadny kreten...Nie ziaden milacik. To este uvidi, ake budes mat brucho po tehotenstve (ovisnuta koza, strie a podobne). Co budes robit potom? Ma reci akoby ste sa stretli vcera na party a neplanovane otehotneli...Toto milujuci muz nepovie!

mya24

ahojte ja som v 31tt a uz sex nemame, naposledy na valentina ale to keby nebolo valentina nebol by ani sex.. ja by som chcela ale mojho milacika uz nevzrusujem, tak mi povedal.. :-(

miska31

ahoj mne sa najviac pačila poloha ked som bola hore pri dcere a pri synovi som sex nemusela mat všetko bolo v poriadku ale nemala som nan chut.

glam

No ja som uz v 31.tt. a uz sa neda striedat polohy,aby som si do brucha neudierala nahodou, tak praktizujeme len polohu zo zadu, bud lezim na boku, alebo klacim :-)

danuska123

skus si lahnut na bok aa nech partner do teba vnika zo zadu.ale podla mna ziadna z poloh nie je az tak nebezpecnych ved sex pocas tehotenstva je by som povedala normalny.