25 rokov na krku a boj s akne

Príspevok v téme: 25 rokov na krku a boj s akne
radima

Mam 25 rokov a bojovala som zubami nechtami proti akne, bez Hak, som proti chemii, ale uz nevladzem...neviem, co mam robit, z Hak mam strach,ked vidim co sa o nej pise, ale na druhej strane,by som konecne chcela lepsiu plet. Vzdy mi bolo prednejsie zdravie, preto som ju dodnes nevyskusala. Ale aj psychika je dolezita a ta mi zacina zlyhavat, lebo zvadzat tak dlhy neuspesny boj cloveku nepridava. Stravujem sa perfektbe, pitny rezim ok, tak co potom? zeby mi este aj v 25 sarapatili v tele hormony?
vase rady, skusenosti s Hak?
mam konecne do toho ist?

básnik

Keď sa Vám hormóny búria,
vyrážky na tvári sa zdúria.
Nepomôže nič na tie potvorky,
len návšteva u kožnej doktorky.
-
Ale ani s ňou to nepôjde zrýchla,
ani keby Vám hneď injekciu pichla.
Bude trvať aj pár mesiacov boja,
kým zbadáte, že sa ako tak hoja.
-
Niekto má pleť čistú a zdravú,
aj keď nemá veľmi osožnú stravu.
Iný papá zdravo, žiadne zápražky,
predsa má na tvári uhry a vyrážky.
-
Dúfam, že tú vojnu s akné vyhráte,
a v zrkadle zrazu krásnu pleť zbadáte.

aj ja.......

ahoj, ja mam 20 a bojujem s tym, no uz uspesne :)) Ked som mala 15 mi dala gyn. HAK ale nepomohla, tak som ju vysadila, potom som prosikala moju konzervativnu mamu aby mi dala na kozmeticku nech mi vycisti plet ale ona to brala ako zbytocny luxus, tak mi dala po dlhom case na jednu, ktora to naozaj nevedela a plet bola katastrofalna :(( lacna kozmeticka uz nikdy! az o par rokov, t.j. v 18 som si nasla na odporucanie mojej znamej LEKARSKU kozmeticku, ktora ma toho uplne zbavila!! naparovanie, vytlacanie, maska, tekuty dusik a pudrik, plet som mala uz po par sedeniach super :))) je z BA

lenka-elenka

ahoj, no ja mam pomaly 22 a tiez akné bez prestania..lezie mi to na nervy uz pomaly ziadne mat ani nebudem kvôli nim ale robi sa mi z akne z kramom alebo ked zjmen niečo stiplave..ak som dobre spozorovala...a zacali sa mi robit uz aj na krku a tak..je to hrozne ..a čo je to vlastne to Hak?