iba pre RNG

Príspevok v téme: iba pre RNG
puma127

dobry vecer,otravujem vas,to si priznavam ,ale nemam doma internet a sale sa mi stratia prispevky vo fore ,,otazky na rng,, budem rada,ak odpoviete tu...uz iste viete o com bude pisat,teda o tych priravkoch dobrych na zrychlenie metabolizmu,prosi vas napise este raz tie pripravky ,a napiste ich vyskyt kde ich mozem zohnat.Budte tak dobry,srdecne dakujem.

puma127

a strava sa musi delit?:(mne nejde o schudnutie ale o udrzanie postavy,teram som na tom o.k ,no doteray som veceru nejedla,inak chcela by som sa opytat,ze ked clvek priberie aj z jablka na vahe,nie na postave,znamena to ze ma pomaly metabolizmus?alebo je prirodzene ze po konzumacii hocicoho aha stupne?

a co sa tyka metabolizmu tukla som do googlu stimulanty tie zrichluju metabolizmus alebo nie?

RNG

Puma 127, kde si mozes pripravky zohnat na zvysenie metabolizmu(spalovania) to ti neporadim na Slovensku, lebo ja tam nezijem a moje obchody sa uz zavreli
Ale mozem ti napisat zhruba zoznam latok, ktore pri tom pomahaju(v dostatocnych davkach)
Najjednoduchsie su vytazky zo zeleneho caju a alfa lipoicka kyselina kombinacia.
Potom rozne byliny obsahujuce stimulanty ako alkaloidy(poznas kofein, ale su aj ine)
Uvediem kavu, pauliniu cupanu(guarana), cola orechy, citrus auracium, teobroma cacao atd.
Ucinna davka stimulantov je vtedy, ked sa zacnes z nich potit, tj telo zacne spalovat tuky rychlejsie a vytvarat extra teplo.
Osobne som radsej za potlacanie chuti(hodia gordonii, nopal, octy), zmenu stravy(obmedzenie cukrov, delena strava) a cvicenie, nez termogeneraciu, tj umele zvysovanie metabolizmu.