uz dlhsie rozmyslam nad HAK (aaaano viem chemikalie atd:)...) aj kvoli mojej problematickej pleti...ale pocula som ze po vysadeni sa zla plet vrati este v 3krat horsom stave...ake su vase skusenosti???je to tak?
plet po vysadeni HAK
no prave ju nechcem LEN kvoli pleti:) ale tak ked uz tam pojdem tak zabijem dve muchy jednou ranou....no my tu mame taku kozne ze pokial si cez akne nevidite cez oci tak vam nepredpisu nic:(no aspon mne nechcela:)....aaa phamrmatex je dobry ale ako vravim asi zabijem tie dve muchy jednou ranou:)dakujem za nazory:)
Aj ja mam strasnu plet uz par rokov, a nedokazem sa toho zbavit. A strasne ma to depce.. a moja kozna mi vzdy predpisovala zinerit, len potom akosi skoncila na prednej hore na prtialkoholicko a teraz mame divny system u nas. ale vyskusam to urcite
na lekársky predpis .. navštívte kožnú lekárku a tá vám povie viac .. ak máte na tvári tri pupáky tak vám ich isto nepredpíše, ale ja som mala pleť hroznú .. určite sa oplatí tam zájsť a spýtať sa :)
ten aknenormin, je na lekarsky predpis, alebo si ho v pohode mozem kupit vlekarni??
ja som nikdy nemala problemy s pletou, po vysadeni HAK uz poznavam co to je, (((
skús brať niejaké lieky priamo na pleť .. ja beriem Aknenormin .. po troch mesiacoch sa mi pleť tak krásne upravila, že ju mám ako modelka .. spolužiačke lieky zabrali za tri týždne, druhej za dva mesiace .. načo si kaziť telo antikonc. iba kôli pleti .. radšej by som brala aknenormin, a ako antikonc. používala pharmatex .. napíš ako si sa rozhodla