Na co mi je klitoris???

Príspevok v téme: Na co mi je klitoris???
neskusenababa

chcela by som konecne vediet, na co mi je vlastne klitoris. stale mam v nom take divne napatie, niekedy sa mi z toho chce ist mocit, neviem co to je, ale napriklad vobec nemozem nosit uzke nohavice, vtedy mi je az na odpadnutie, uplne sa mi trasu nohy a musim si tak az pritlacat celu susku a az ma niekedy napriklad v autobuse zviera vsetko. musim sa tak zvlastne stahovat, ako keby nejaky krc - cele okolie susky. a zistila somm, ze ked sa sprchujem, tak tie strasne pocity vychadzaju prave z toho maleho takeho divneho niecoho, co som v knihe skolskej videla opisane ako klitoris. viete mi niekto povedat, co sa mi to vlastne deje a naco ma zena klitoris?

jojka

Nie som odborník, ale som žena, je mi sympatické,ak sa dievča prizná, k tomu, že niečo nevie.V dnešnej dobe je to zvlaštne, lebo všade je veľa informácii. Podľa toho, čo píšeš, si nerobíš srandu, ale to asi vážne nevieš. Jednoducho povedané, je to veľmi citlivá časť vonkajších rodidiel, čiže ženských pohlavných orgánov. Dráždením príde k tzv. klitorisálnemu orgazmu. Existuje aj vaginálny orgazmus, je príjemnejší a silnejší. Podľa mna. Ty si sa zrejme este nemilovala s muzom, ani sa nasilu nemusíš, ale môžeš pouzit tzv. masturbáciu, čo je uplne prirodzena a bezná vec. Mozno som Vam dala do toho trocha svetla.

angela33

je to nieco, co v afrike zenam odstranuju a dobre robia. kazda zena ktora to nema je pokojna a spokojna. ked to ma tak vymysla a vymysla.

janičko

najdolezitejsie? teda nieco tykajuce sa mozgu? nieco so sedou mozgovou korou ci nieco podobne? zatial sa nikto nevyjadril dost zrosumitelne.

janičko

toto slovo som uz tiez niekde cital, a veru aj viackrat. tiez neviem co znamena, mohol by sa tu niekto vyjadrit aj seriozne a nielen robit si srandu? ved ked sa opytala, urcite vie preco tak nechapem, preco si vsetci z nej robite prcu. ani ja neviem presne coto slovo znamena a zato si este nemyslim ze si ma niekto zo mna strielat.

technécium

klitoris, je niečo ako zapálené slepé črevo, keď mu nedáš čo chce je prúser, keď mu dáš čo chce je pokoj a skutočnú funkciu nenájdeš v nijakej lekárskej príručke, len samé dohady