Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

iný štýl

Príspevok v téme: iný štýl
technécium

zdravím všetky kočky, potrebujem poradiť, chcem sa vás spýtať na niektoré babské veci a naučiť sa ich tak
1- rozhodol som sa, že si nechám narásť dlhé vlasy, mám ich husté a kučeravé, len teraz, keď sú trochu dlhšie tak to vyzerá ako keby mi vybuchla bomba na hlave a toto je problém, ako a akú si mám kúpiť čelenku, alebo ako si mám dávať tie sponky do vlasov stačia 2 alebo je lepšie viac, potom by ma zaujímalo idem si dať urobiť aj melír, treba prekryť šediny a neviem ako dlho vydrží tá farba/ myslím počet umytí vlasov a tak/- chcem 3 kombináciu čierna,červená a biela
potom ma zaujíma idem si dať aj náušnice, či moc ťahajú ucho, lebo chcem také tie malé obrúčky okolo ucha aspoň 3 a či to aj hnisá a potom ešte váš názor na kravaty u mužov- ja nosím stále len košele a stále vykasané a idem si nakúpiť kravaty len neviem či sa viac hodia kratšie a užšie, alebo tie dlhšie a idem si dať aj kérku na krk, toto je už na 100%, už som aj objednaný do salónu a zadara u kamošky
tak mi ma dosť veľmi zaujímal váš názor, potom hodím aj foto
a v sexuológii je to preto, lebo sa jedná o krásu a následný sex
ďakujem

suns

ňo toto :D znamena ze sa smejem a toto :P ze sa vyplazujem. Skus otocit hlavu dolava :D :P jo? takze asi nie si student, fiha:) stredny vek? :P

technécium

suns vysvetli mi čo znamená keď dáš P,D a interpunkciu za príspevok, to je ako prosím, ďakujem, smiech...
moje zamestnanie- som vedený ako chemik, ale ohľadom technológie výroby, v labáku som len keď si chcem urobiť nejakú analytiku, inak kontrolujem či všetko ide ako má, keď nie tak by som mal nájsť nejaké riešenie, ktoré potom schvália a urobia

technécium

to máš pravdu paloma, že o vlasy sa treba starať, možno to bude otravné, skúsim si z toho urobiť rituál ako to robia ženy, 3 náušnice je super, zóna a bol dobrý fór, hlavne ak sa náhodou voláš lucia
no svojský som, miasť, však oni si zvyknú,nie fakt chcem nejakú zmenu

paloma

mne osobne sa košele veľmi páčia. A s tými vlasmi to máš ťažké, neviem aký si typ chlapa, ale keď máš rád bezproblémové vlasy,tak nič nemeň, lebo starať sa o dlhé vlasy dosť obmedzuje. Ja mám tri náušnice v ľavom uchu,ale asi málo čo? Tú Zónu A berem späť,trápny pokus o fór... Ja myslím,že si dosť svojský a tak nejaká zmena imidžu len bude miasť tvojich známych...

technécium

ďakujem za ďalšie odpovede
no ja mám husté vlasy a veľké vlny, nie sú to malé brčky ako majú černoši, takže problém je len štýl účesu, kým narastú, aby padali samé dole, to preto chcem čelenku alebo sponky, potom to bude perfekt, hej máš pravdu, že melír vyzerá ako sedlák, lenže to ja si taký nedám- nie som cocot, kamoška mi to už raz robila a ona mi zafarbila len zopár prameňov v predu a to veľkou škálou farieb a vyzeralo to super, však som u nej bol pol dňa, čo mi to robila a ona sa v tom vyzná, veď má vlastný salón, takže to nechám zas na ňu, s tým stromčekom máš pravdu, tak kérku teda škrtám- nemohol by som ísť darovať ani krv tuším rok a tak, náušnicu chcem len malú ale vkusnú, nie nejakú oringlu pre kravy, len ma dosť vzrušuje u báb keď má celý ušný lalôčik obvešaný- vkusne na jednom uchu, no poviem, že s tričkami je to geniálny nápad to vrstvenie to som neskúšal- vyskúšam, len košele mi pripadajú aj praktickejšie- majú vrecká, večer býva už aj chladno a vždy ju môžeš babe požičať, alebo jej ju ponúknuť a potom sme dvaja pod jednou košeľou- chápeš ak to myslím, a tie kravaty sa zas mne cocotsky páčia, to ja som asi jediný, čo na oslave alebo tak vydržím mať kravatu, celý čas mňa to netlačí a pripadá mi to ako super doplnok
dík

paloma

Vlasy - nechaj si narásť dlhé,iba ak máš väčšie vlny,husté a malé vlny je skôr nechutné ako erotické; melír v tmavých vlasoch vyzerá buď ako vidlák z gadžoviec alebo ako buzík
Náušnice - ak, tak len jednu a nehnisá, ak si to dáš prebiť u odborníka a potom to dezinfikuješ,kým tá dierka neobrastie
Kerka - nemám názor,môže byť,ale ja by som si zvolila buď jedno alebo druhé (myslím náušnice alebo kerku),aby si nevyzeral ako vianočný stromček (tiež má na sebe všeličo)
Oblečenie - košele su cool,ak si chudý a chceš skúsiť tričko - treba vrstviť - tričko s dlhým rukávom a na to druhé s krátkym... Ale myslím,že na košeli nie je nič,čo by sa dalo pokaziť
Kravata - odkedy anarchisti nosia kravaty? Ale neviem,možno sa vracia do módy Zona A...
Pekná téma

akinom007

ja ti napisem len k tym nausnicim, mne usi po prepichnuti vobec nehnisali, prepichovali mi ich v jednej kozmetike kde s tym maju dobru skusenost a prax, dodrzala som vsetko co kazali-mesiac som si tam nechala tie zdravotne nausnice, kazdy den soms i to preplachovala alpou a potyzdni som si zacala mierne krutit tou nausnicou. A nausnice vobec netahaju usi, teda pokial si nedas nejake tazke:))