AHOJTE, chcem sa spytat ci cvicenie na stac.bicykli naozaj pomaha.musim aj drzat dietu alebo staci len cvicit?uz cvicim 10 dni a zatial nic.kedy uvidim nejake vysledky??
orbitrek
preco by som tu miatla dievcata???jasne,ze ked budu cvicit 15 minut denne,tak im to nebude stacit...a co podla teba robi telo cely ten cas,ked si v danej tepovej frekvencii??odpocitava,kedy prejde polhodina a potom zacne spalovat tuky??nie je to podla teba hlupost,ved ja ani nevydrzim cvicit polhodinu vkuse a kila zo mna tecu...a okrem toho,uz som pocula,ze tie vyskumy,ktore predtym hovorili o spalovani tukov su uz davno prekonane a vyvratene,ale ako myslis
a este si si to trosku zle vypocitala,prejdeme si to este raz...ked bude max. frekvencia tych 220,tak 220-20=200.....
spodna hranica 200*0.6=120
vrchna hranica 200*0.85=170
Nezdalo sa ti cudne,ked si ty vypocitavala tepovu frekvenciu,ze 60% z 200 asi nebude 160....
A znovu opakujem,kazdy iondividuelane si ma zistit svoju max. tepovu frekvenciu
pozri sa sem moja,ja tento vzorec mam zo stranky venujucej sa fitness,takze to az taka blbost nebude a okrem toho,ty sama si mas zistit tvoju max. tepovu frekvenciu,tych 220 bolo len ako priklad a mne to podla toho vzorca funguje,takze pre mna to blbost nie je
spravny a presnejsi vzorec je
220- vek- kludova frekvencia x 0,6 a nakoniec pripocitat kludovu frekvenciu
napriklad 20 rocna osoba s kludovou frekvenciou 70 uderov/min
220-20-70=130
130 x 0,6= 78
a k tomu nakoniec pripocitate kludovu cize
78+70=148
najlepsie je udrziavat sa na tejto hladine respektive kolisat + - 3 udery
a aj to ze po prvej minute zacne spalovat je blbost...
je sice pekne ze ty si myslis ze u teba to tak je, ale vyskum, lekarov a odbornikov je smiesne spochybnovat...
len tu zbytocne maties dievcata, niekto tomu nebodaj zacne verit a bude dufat ze 15 minut denne staci... Nonsens :)
jalla... BLBOST
je tam kopec dalsich faktorov...
ci si clovek ktori dlho cvici, ci si nesportovec atd...
zavisi to aj od tvojej kludovej tepovej frekvencie...
zober si dvoch 20 rocnych ludi... to by bolo 220-20=200.. z toho vyplyva na chudnutie podla teba frekvencia 160-170
co ak jedna z tych dvoch 20 rocnych osob ma 55kil, a co ak druha 100kil?
fakt si myslis ze im staci cvicit rovnako? 100kilovu by asi porazilo po prvej minute... uz len preto ze tahsi clovek ma aj vyssiu kludovu frekvenciu a preto nemoze mat take vysoke naroky ako u lahsieho cloveka
co ak jedna cvici 3x do tyzdna, ma super kondicku, a co ak ta druha vobec?
fakt si myslis ze im staci cvicit rovnako, respektive ze by ta necviciaca zvladala?
dubacik a kde tescu?maju este akciu?
ak sa budes drzat tetjo tepovej frekvenicie,tak budes tuky spalovat,aj keby si cvicila 2 minuty denne,ale necvic na najvyssej zatazi,zbytocne budes mat velke svaly,staci stredna zataz,to ta udrzi vo forme a pekne vytvaruje stehna-vlastna skusenost