VIete mi niekto poradit, ako to prkeonat? Mam neskutocny strach zo sexu? Chut mam, len mam strach.
Mam panicky strach zo sexu
Aj ja som kedysi mala hrozny strach, ale ani som nevedela ako, a prislo to. Bola som sice trosku opita, ale nebolelo to vela a krvacala som len trosku. Potom som stretla terajsieho priatela a mala som ten isty strach, ale uvedomila som si, ze ho musim prekonat sama. A odvtedy je vsetko v poriadku, vsetky obavy i strach casom opadli.
daj si niekde inzerat, ze si neskusena a ze to chces nech ta niekto zbavi panenstva a budes to mat za sebou. Boli to neskutocne a krvaat budes, ale ches to mat za sebou? sprav to tak. mnoho chlapov ma rado panny takze nebudes mat nudzu o chlapov.
boze vobec nemusis byt oholena
musis sa odnaucit hambit bez toho to nepojde
je to jednoducho prides, lahnes si vyliecie ta a vopcha ho do teba. hore dolu a bude to. a ty budes len lezat.
kajka, ale ked ja som raz mala v sebe styri pol deci a dovolila som mu drazdit klitoris a aj dat prst dnu, ale to som nevydrzala uz dlho. a to bolo neplanovane vobec ma to nenapadlo, ze vobec nieco bude a mala som zly pocit aj z toho, ze som nebola oholena teda bola, ale uz to nebolo hladke. ale uz tam cosu bolo. a velmi som sa habila
rozpravaj sa snim o tom
Luci, tak si vypi poldecák. Bude ti síce blbo zo žalúdku ale nebudeš myslieť na to. Ale priateľovi povedz, že si si trošku vypila, aby si sa uvoľnila. On bude rád, že mu dovolíš viac ako inokedy a tz nebudeš cítiť tú bolesť. Alebo si daj ibalgin, na bolesť. Trošku ťa to utlmí.
aj ja milujem svojho ale nedokazem to vazne sa velmi bojim a hanbim. a odzadu si to ani neviem predstavitl. a jeho dotyky dal dolu alebo na prsiach su pre mna hrozne prsia este vydrzim ale tam dolu to je hrozne akokeby sa mi stihla a dalej to neslo. neviem a mam strach kedze ma boli jeho ked ma vo mne jeden prst a nie to keby mal mat vo mne svojho krasavca.
Luci, presne ako ty, ani ja som nevedela, že čo a ako robiť. Ale vtedy prvý krát, to bolo zozadu, nič som nerobila, len držala, lebo to bolelo.
( Ale aby si si nemyslela, vtedajší priateľ ma mal rád a snažil sa byť jemný) Ku podivu keď so robila prvý krát orál, vedela som to ako "profesionálka". Dokonca mi priateľ povedal, že určite som to nerobila prvý krát. Ale nemám rada na koníka, lebo vtedy ma celú vidí a sa hanbím / a mám svalovicu potom/. A keď je on na mne, neviem čo s rukami. Ale najradšej to mám zozadu. Asi mi to ostalo ešte z tej doby :)
-
Takže ani dnes som neni úplne v tomto smere dračica. Ale páči sa mi to. Maznanie, dotyky, bozkávanie, samotný sex. Ale hlavne milujem priateľa.
tak skor ako si to pretrhnes sama sa radsej porozpravaj s gyn
musis si zvyknut pomali postupne nechaj tvojho chalana nech ta tam hladi a pomali zachadzajte dalej nemusi to byt naraz po malych krokoch
ked sa tomu budes donekonecna branit a potom si raz povies ze stacilo sa neuvolnis tak ako ked pojdete na to postupne
btw nie vsetky zeny to boli a nie vsetky krvacaju dolezite je aby si bola vzrusena a psychicky pripravena a hlavne nesmies pritom mysliet na bolest lebo ta to bude boliet