Ahojte, okrem toho, ze hladam gynekologa mam panicky strach ist na take vysetrenie. Viem, ze uz mam na to vek a viem, ze by som tam mala ist aj koli inym veciac, co sa udiali v mojom zivote, ale nedokazem to. mam panicky strach z toho vysetreia.
Stach z vysetrenia pomoztemi
tak potom buď v pohode,keď ti to povedal tvoj gynekológ....ja ti to nemôžem ani potvrdiť a a ni poprieť,bo už panna nie som....ultrazvuk nie je vôbec bolestivý,keď ti len po brušku pobehá....ale zvláštne,že sa tak prestalo vyšetrovať,ale veci sa menia....pre baby lepšie:)
ja som este panna, len moj gynekolog tvrdi, ze panny sa vraj prestali vysetrovat cez konecnik ale vraj len ultrazvuk.. mam z toho vazne strach, neviem to vysvetlit.
*rukami...namiesto rokami %)
pochybujem,že stačí vyšetrenie ultrazvukom,gynekologické vyšetrenie je založené na vyšetrenie rokami,panny sa vyšetrejú cez konečník,ak majú problém a ženy,ktoré už styk mali sa vyšetrujú normálne cez pošvu....potom nasleduje vnútorné sono,mne ešte nikdy nerobil ultrazvuk cez brucho,vždy len vnútorne..a nie je to nič strašné,keď to každá žena zatiaľ zvládla,žiadny strach
Myslite si, ze staci vysetrenie ultrazvukom cez brucho u gynekologa, alebo ma musi vysetrit aj rucne?
NIe nemam so zdravotnictvom nic spolocne, a anni asi nikdy mat nebudem. Ja mam panicky strach zo vsetkych doktorov vseobecne, vidim biely plast a odpadavam. A, co sa tyka gynekologa, staci mi podla teba ten ultrazvuk?
lucinka zjavne so zdravotnictvom nemas nic spolocne.. tak co sa jedujes...ja sa tiez nevyznam v uctovnictve a zijem...
vsak nemozme kazdy vsetko ovladat. naco su potom rozne profesie?
hore hlavu a chod na vysetrenie. lekar ti hlavu neodkusne a ak mas problem, tak ho treba riesit. "rady" kamosky pravnicky tvoje zdravie nevyriesia. zver sa do ruk lekarovi
vdaka. myslim, ze sa na to vykaslem. ba vsetko nema to zmysel
no a mas teda jedinecnu moznost otestovat "kvality" svojich kamaratok- psychologiciek. nech ti poradia a pomozu pri prekonani tvojho strachu. nech sa ukazu vo svojom fachu, lebo v cudzom su premudrete az - az
teraz si priapdam ako totalny idiot. a mam pocit ze tu na svete nemam co robit uz robit. ved ani v takom niecom sa nevyznam