Dobrá vodeodolná špirála

aradnna

Dobrý večer:)
Ja mám skúsenosť s maybelline define a lash...musím povedať,že mihalnice spravila krásne,dlhé,nezlepené,ale dole sa dávala ťažšie.U mňa pomohol odstraňovač vodeodolného make-upu,nič iné...:)

fffffff

s-he ma taku mensiu kefku ale uzasnu, krasne vydvihne, zahusti a predlzi mihalnice, nie je ani moc tvrda, taka maksia ale pre mna PERFECT !!! ;)

jufa

rimmelka 100% waterproof alebo extra super lash su uzasne.pouzivam ich stale konecne spirala ktora sa nezmyva.super na leto hlavne pri vode.

laurikaa

Tak zajtra si už budem musieť ísť kupiť ťú špirálu.Ešte nie som rozhodnuta. Možno klasika Rimmel-Rxtra superr lash alebo Astor-Air Max? Ktora jepodla vas lepšia? Aka je ta vodeolona Astorka? A a aku kefku ma ta s-he? Lebo ja mam fakt skoro nijaké riasy:(

lll

nema niekto skusensot z vodeodolnou define a lash od maybelline???
(nejde mi ani tak o predlzenie a tak ale o to aby mi to drzalo vo vode,proste aby to bolo fakt vodeodolne za kazdych okolnosti)

fffffff

JEDNOZNACNE S-he stylezone waterproof,taka mensia sivozelena, krasne vyformuje mihalnice, ja odkedy som ju cez leto vyskusala, pouzivam ju uz stale :)