moje pery nie su az tak strasne suche ale predsa nie hebke a hladke pocas celeho dna,ked si nanesiem balzam tak 30 min su OK ale potom su zase mierne vysusene a dost to vidiet,pouzivam labello-tuhe jahodove a potom take v tube vytlacacie co je zaroven leskom,apilikujem ich aj 5X za den+pocas dna pouzivam este ruz a lesk,co mam robit preto aby neboli suche vobec?aj 15H po naneseni????mam pouzivat iny balzam?ja pouzivam iba tonovacie,poznate neaky dobry tonovaci???no mozno je mojich otazok vela,ale budem velmi rada ak ich zodpovedate,dakujem:-]
staram sa o PERY a predsa su SUCHE
Z mojich skusenosti je velmi dobry obycajny Vitalos balzam medovy. Labellu som nikdy na chut neprisla.
..aj....
alebo aj olivovy :)
med, kokosovy alebo konopny olej
ja som tiez pouzivala Labelo, no nie som s nim spokojna. velmi vysusalo moje pery, na zaciatku boli fajn, no po chvili sa mi tam objavili az supinky. a tak isto to bolo aj s balzamom Doliva. tu som sa ujasnila, ze na znacke nezalezi, ani na cene. pouzivam balzam Placena od Reginy tusim a moje pery su super! alebo dobry balzam je este vitalos medovy:-) no a tiez je dobra klasicka hrozienkova masticka..
no niekedy pomoze, ked si pery vysuchas jemne suchou jemnou zubnou kefkou, a potom natries medom,alebo nahrubo balzamom a nechas posobit. pery budu ako nove:-) to je taky peeling pre ne, takze stara kozticka je prec...
a s tym medom na noc je dobry napad :-)
ixy.... to preto ze vznika zavislost na chem. latku, ktoru tie balzamy aj ruze obsahuju. Cize sice mas pocit ze si pery zvlacnujes a staras sa o ne, no naopak si ich este viac vysusujes a bez balzamu uz ani z domu nevyjdes....Ja mam ten isty problem. Ked si ho zlizem z pusy, ako by mi vietor pery prefukol, take su vysusene ze ani rozpravat neviem :-(
ja som mala podobny problem, no zistila som, ze mam vysusene pery, lebo som aj menej pocas dna pila. Na noc ti odporucam natriet si pery medom, ma vela vitaminom a hydratacne ucinky :) Pocas dna si kludne davaj na pery a mastnu indulonu, no myslim, ze spravnym pitnym rezimom to vyriesis. Ja teraz pouzivam tiez len labello.