Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

staram sa o PERY a predsa su SUCHE

Príspevok v téme: staram sa o PERY a predsa su SUCHE
ixy

moje pery nie su az tak strasne suche ale predsa nie hebke a hladke pocas celeho dna,ked si nanesiem balzam tak 30 min su OK ale potom su zase mierne vysusene a dost to vidiet,pouzivam labello-tuhe jahodove a potom take v tube vytlacacie co je zaroven leskom,apilikujem ich aj 5X za den+pocas dna pouzivam este ruz a lesk,co mam robit preto aby neboli suche vobec?aj 15H po naneseni????mam pouzivat iny balzam?ja pouzivam iba tonovacie,poznate neaky dobry tonovaci???no mozno je mojich otazok vela,ale budem velmi rada ak ich zodpovedate,dakujem:-]

madz

Ahojte na pery odporucam v bohatej forme IBA JELENI LOJ-bez akejkolvek primesy..bohato natierat aj niekolkokrat denne, dobre premastit , ziadne lesky, ruze..chce to trpezlivost a ono to prejde, aj lisaje a podobne susienky na perach..

mary-anne

ja som tiez pouzivala Labelo, no nie som s nim spokojna. velmi vysusalo moje pery, na zaciatku boli fajn, no po chvili sa mi tam objavili az supinky. a tak isto to bolo aj s balzamom Doliva. tu som sa ujasnila, ze na znacke nezalezi, ani na cene. pouzivam balzam Placena od Reginy tusim a moje pery su super! alebo dobry balzam je este vitalos medovy:-) no a tiez je dobra klasicka hrozienkova masticka..
no niekedy pomoze, ked si pery vysuchas jemne suchou jemnou zubnou kefkou, a potom natries medom,alebo nahrubo balzamom a nechas posobit. pery budu ako nove:-) to je taky peeling pre ne, takze stara kozticka je prec...

snela

ixy.... to preto ze vznika zavislost na chem. latku, ktoru tie balzamy aj ruze obsahuju. Cize sice mas pocit ze si pery zvlacnujes a staras sa o ne, no naopak si ich este viac vysusujes a bez balzamu uz ani z domu nevyjdes....Ja mam ten isty problem. Ked si ho zlizem z pusy, ako by mi vietor pery prefukol, take su vysusene ze ani rozpravat neviem :-(

sissssa

ja som mala podobny problem, no zistila som, ze mam vysusene pery, lebo som aj menej pocas dna pila. Na noc ti odporucam natriet si pery medom, ma vela vitaminom a hydratacne ucinky :) Pocas dna si kludne davaj na pery a mastnu indulonu, no myslim, ze spravnym pitnym rezimom to vyriesis. Ja teraz pouzivam tiez len labello.