Novy svetovy poriadok

myslienka

technecium, precitaj si nazov temy..vobec tu nerozoberam nejake konce sveta..)pytam sa len ci ste o tom poculi, o svetovlade a co si o tom myslite..tot vse..

myslienka

Inak diky za zaujimavu stranku..)mna taketo veci velmi zaujimaju, som strasne na taketo "zvedava"..a co sa tyka tychto roznych konspiracnych teorii o WTC, NWO (new world order), vyvolavani vojen a podobne, tak najprv som to brala s rezervou, ale cim viac klikam po nete a hladam, tym viac zistujem, ze vela veci do seba zapada ako puzzle..nevravim, ze verim vsetkym dokumentom (napr. tomu, ze amici neboli na mesiaci, tak to mi prislo dost vykonstruovane, podla mna isto tam boli)..alebo aj o tych mimozemstanoch, ktori uz zevraj veselo komunikuju s nejakymi spolkami, tak to mi tiez pride divne..ale co sa tyka dvojiciek a tohto noveho svet. poriadku, myslim, ze je na tom kus pravdy...

technécium

toto je zas čo, ľudina je tuším sprostejšia ako som si myslel
zem má prechod, zlo ustupuje len ešte z posledných síl dýcha panebože, hej zlo dosahuje teraz inflexný bod a to vďaka nekonečnej hlúposti ľudiny
veď v každom dátume, každej udalosti môžem vidieť čo chcem a spatne si to odvodiť ako mi to vyhovuje- relativita,
zem má toho dosť, tak to už neviem aký koko. zobral, že akurát teraz zem postihne katastrofa alebo zánik, zem má v pifi vašu mienku, keď sa jej nestalo od vzniku nič, prečo by to malo byť teraz- len preto, že je ľudina znudená a od dobroty nevie čo zo sebou sa nezmenia zákony fyziky, to ja by som skôr poďakoval jupiterovi/planéte/ za to, že má takú gravitáciu a tie chujoviny nepustí na zem, to je náš štít

technécium

toto je zas čo, ľudina je tuším sprostejšia ako som si myslel
zem má prechod, zlo ustupuje len ešte z posledných síl dýcha panebože, hej zlo dosahuje teraz inflexný bod a to vďaka nekonečnej hlúposti ľudiny
veď v každom dátume, každej udalosti môžem vidieť čo chcem a spatne si to odvodiť ako mi to vyhovuje- relativita,
zem má toho dosť, tak to už neviem aký koko. zobral, že akurát teraz zem postihne katastrofa alebo zánik, zem má v pifi vašu mienku, keď sa jej nestalo od vzniku nič, prečo by to malo byť teraz- len preto, že je ľudina znudená a od dobroty nevie čo zo sebou sa nezmenia zákony fyziky, to ja by som skôr poďakoval jupiterovi/planéte/ za to, že má takú gravitáciu a tie chujoviny nepustí na zem, to je náš štít

engel

Moze byt..Vseobecne su teraz "tazke casy" pre nasu planetu a ludstvo.Zem sa blizi k prechodu (11:11),zvysuju sa vybracie..Ludovo povedane,odohrava sa boj medzi zlom a dobrom na vyssiej rovine,zlo ustupuje a preto sa snazi este z poslednych sil ziskat moc nad ludmi (aj v podobe takych to podujati,ako je uvedene hore).Jedna moja znama-stara jasnovidka,velmi jednoducha zena,tuto situaciu oznacila ako :"nebo sa spaja so zemou".A aby sme dostojne celili tymto zlozitym vibraciam,musime zvysovat svoje vlastne,co znamena otvarat svoje srdcia,produkovat viac lasky ku vsetkemu zivemu na nasej planete a dakovat jej za to,co nam denne poskytuje:vsetko co potrebujeme, za zivot,za lasku..Caka nasu planetu spominany prechod,tazke casy,musime jej pomoct nasimi pozitivnymi vibraciami,vtedy to vsetko prebehne menej drasticky..Ak bude ludi,co sa rozhodli "vzostupovat" vela,ich vybracie doslova obalia Zem a velmi jej pomozu.Ved sme jej deti a prisiel cas,aby aj my sme sa postarali o nasu MATICKU-unavenu a dost znicenu.Doteraz vzdy sa ONA starala o nas a davala nam vsetko co potrebujeme.Ale prisiel cas,aby sme koniecne dospeli,prestali len brat a zacali davat jej LASKU.Pripojte sa,surodenci :-) !!