Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Valentinsky darcek

slnieckos

mne sa valentin paci ako sviatok,aj ked sama som uz niekolko rokov nic nedostala...mozno ani pusu...strasne obdivujem chlapov,ktori si svoje polovicky vazia,bez ohladu na to,ci je nejaky sviatok...lasku nenahradi nic...

jojajoja

ZULIK

myslim, ze tento darček je pre kazdeho normalneho chlapa ten naj :)
tiez niečo podobne chystam na tom nasom wellnes pobyte.. akurat, ze ja mam tanga v tvare srdca a vrsok cez prsia velke srdce :)

zulik

minuli rok som sprevila z cerveneho papiera velikanske srdce,prilepila som po stranach papierove ruzicky,zaviazala som si ho pod pazuchy a dala som sa svojmu ako jedno velike srdce.Ziadna odev,len ja a moje srdce...Bolo to naozaj rozkosne,priatel bol prekvapeny a stalo ma to asi 2-3 euro

jojajoja

wellness vikend... potesi telo i ducha a vytrhnete sa zo vsedneho, uponahlaneho, stresujuceho dna.... a neskutočne potesi, ked to ani nahodou neočakavate...
valentin ma svoju atmošku...

tinusska

my ideme dnes na fontanu pre zuzanu na muzikal :)) drahy kupil ako darcek :)) v podstate, my si kupujeme prakticke darcoky... ja som mu kupila elegantne nohavice a ako spolocny darcek metrovu (doslova) cokoladu :)

valka

den 14. 2 je pre mna najvacsi americky blud, ktory nuti ludi konat veci nasilu len preto, lebo to druha polovicka ocakava, :)) a veci s tym spojene: kytica ruzi, velky srdieckovy vankus a k tomu este romanticka vecera, vaaaaau, bleeee mne viac pripadaju romantickejsie dni napriklad v mesiaci maj jun ked prichadza teplo a clovek je veselsi a otvorenejsi ...

smejka

boze ked si citam tieto prispevky az sa desim ze valentin je komercny a ze chlapi kupuju darceky lebo musia no toto...hroznee...vari si nikto neuvedomuje ze vyjadrit lasku nemusite len darcekom..?jasnee potesi kazdu zenu ale ovela viac potesi nieco venovane s laskou a myslim ze to je aj vidiet a nemusi to byt zrovna cool drahy darcek s ktorym sa budem chvalit este tyzden...myslim ze obycajna vecera vo dvojici a uz len to ze sme spolu je ten najkrajsi darcek aky si mozme navzajom venovat...

wendy

kaja, máš pravdu. ja pracujem ako predavačka a tí chlapi boli ako opisuješ. Tiež sa pýtali, čo kúpiť, lebo žena čaká, že čo donesiem. ak nič bude zle! A boli takí, čo prišli k regálu schmatli prvé čo videli a išli. ani neromýšlali.
A v pokladni som niekedy podpichla, keď som sa niektorého opýtala: na valentína? a oni: čo mám robiť, žena by mi dala, keby som nič nedoniesol, alebo že: toto je blbý sviatok.

kaja.

tak keĎ som pozerala v obchode chlapov, ako vyberajú bonboniery, bolo to smiešne. hlavne tí starší. veĎ to bolo vidieť, že to kupujú len preto, lebo keby nič nekúpili, dostali by doma vynadané a ženy by boli ofučané, že si na ne nespomenuli. nekupovali to z lásky. veď sa aj niektorí pýtali, že čo mi poradíte, lebo ak nič nekúpim budem mať doma peklo. Ono tento sviatok viac udržiavajú ženy.