Aj tehotná má ovuláciu a plodné dni?

lenuliatko

no :D zase v 5.mesiaci by som nepovedala ked uz v 5.mesiaci maju brusko aj hromony sa buria aj prsia sa zvacsuju...to sa sad moze stat len mozno nejakej romke v osade alebo bezdomovkyni ktora o takychto veciach nic nevie.

niekto

ja viem
ale su zeny ktore nepoznaju rozdiel cize to spynenie maju rovnake ako menzes a ze su tehotne zistia az v piatom mesiaci

machulka006

niekto - ono , ten tzv. "pravidelný menzes" ani tak nie je menzes, skôr pravidelné špinenie, a treba to sledovať gynekologom, pretože akékoľvek "farbenie" počas tehotenstva predstavuje potencionálne nebezpečenstvo...

niekto

viem ze niektore zeny mozu mat pravidelny menzes aj do piateho mesiaca
ci sa v takomto pripade moze uvolnit vajicko neviem ale myslim si ze za normalnych okolnosti nemozes otehotniet este viac :)

fooper

Ak ide o to, či možno počas tehotenstva otehotnieť, tak áno. Málo pravdepodobné, ale áno, nebolo by to po prvý raz. Takto sa dá otehotnieť aj s dvoma rôznymi mužmi:).Sme len ľudia a ľudské telo je plné prekvapení, najmä to ženské, čo sa cyklu týka:). Je veľmi málo pravdepodobné, že sa to stane, lebo tu sa veľmi s výpočtom plodných dní rátať nedá, pretože tie sa najľahšie počítajú pomocou dátumu menses. Bolo by najlepšie spýtať sa lekára, aj keď mám pocit, že väčšina lekárov vystrúha viac či menej urážlivý úsmev a otázku "A to ste kde počuli vážená?" Takže čo tak sa spoľahnúť na vlastné telo, že sa nezblázni a nebude to ďalší prípad 1:100 000...