Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nákupy v Miškolci

zuzana111

ahojte, prosim Vás, rada by som išla niekam na nákup do madarska, poradte nejaké nakupné centra v miskolci event inde nie priliž daleko z KE, kde je dobrý výber oblečenia a topánok.ďakujem pekne

slovenka v madarsku

dnes sme boli, nič normále nemali. len také handry. a ceny tiež nič moc. darmo je kurz dobrý, keď po prepočte je to tak ako u nás.

efra

Ahojte,
ja som bola tento vikend a bola som prekvapena ako z cien tak aj z kvality tovaru. V meste sa oplati viac ako v plaze napr. ale aj tam bol vyber, hlavne kozmetika.

kesina

no tak ja som si tam tiež nič nekupila. nechapem, kde chodia ludia na dobre nakupy. Vsak v tej Plaze su same handry , teda mne sa tam nič nepáčilo.

micinka25

Tak teda ja som bola dnes a musim povedat ze to stalo za figu.zbytocne prejazdenych 160km a zabity cas.Ceny take iste jak u nas mozno o trosicka lacnejsie ale ne tak zeby soms a hend po tych veciach trhala alebo neico a vyber tiez bol onicom.....botasky jak u nas 2 litre takze nic moc a cizmy tiez tak....podla man sa vobec neoplati

kamoska

keď budete nakupovať v obchodných centrách , tak je lepšie platiť kartou, banka vám dá kurz devíza predaj. Ked menite na mieste tak idete cez valutový kurz a ten je horší.