Ahojte....chela by som sa vás opýtať,či náhodou neviete o nejakých obchod.centrách v Miškolci.Počula som ze je teraz Madarsko o nejakych par percent aj lacnejsie ako u nas tak by soms a chcela aj tak zajst pozriet tam.Neviete neičo proadit?alebo ma niekto skusenosti?
Nákupy v Miškolci
CHCELA BY SOM SA OPYTAT DO KTOREHO OBCHODNEHO CENTRA V MISKOLCI SA OPLATI IST ,?????
dnes sme boli, nič normále nemali. len také handry. a ceny tiež nič moc. darmo je kurz dobrý, keď po prepočte je to tak ako u nás.
Ahojte,
ja som bola tento vikend a bola som prekvapena ako z cien tak aj z kvality tovaru. V meste sa oplati viac ako v plaze napr. ale aj tam bol vyber, hlavne kozmetika.
skuskte nabuduce M3,za misklcom
no tak ja som si tam tiež nič nekupila. nechapem, kde chodia ludia na dobre nakupy. Vsak v tej Plaze su same handry , teda mne sa tam nič nepáčilo.
Tak teda ja som bola dnes a musim povedat ze to stalo za figu.zbytocne prejazdenych 160km a zabity cas.Ceny take iste jak u nas mozno o trosicka lacnejsie ale ne tak zeby soms a hend po tych veciach trhala alebo neico a vyber tiez bol onicom.....botasky jak u nas 2 litre takze nic moc a cizmy tiez tak....podla man sa vobec neoplati
Dakujem pekne za rady...ale este sa chcem opytat ci nepoznate este ine obch centra okrem Plazy??