Ahojte, mate aj vy nejaky konkretny produkt, na ktorom ste sa stali zavisli? Napriklad oblubenu znacku napoja, cigariet, cukroviniek, zuvaciek...? Len nepiste znacky, iba o aky typ produktu ide. Aby to nebola zbytocna reklama.
tento produkt - moja zavislost
rano si musim dat na ranajky kavu s maslovou briozkou (v hocijakej skorej rannej hodine) skor nez sa vyberiem do prace a tak. viem, ze je to plno kalorii ani na cholesterol mi to neprospieva, ale su to moje naj ranajky.
Fialocka aky korektor používaš? Ja som´závislá na lesku na pery-vždy ho musím mať na perách, potom žuvačky klasika, a cafe latte -také v sáčku čo sa pripraví doma:) Celý deň sa teším na to ako prídem zo školy a dám si šálku horúceho latte s tou úžasnou penou:D
jednoznacne korektor- ten nosim pri sebe vzdy nech idem kdekolvek a kava, pijem 2 kazdy den, ani nie preto, ze by som potrebovala "vzpruzit kofeinom", ale preto, ze mi chuti. Niekedy sa normalne vecer tesim na to ako rano vstanem a dam si kavu. Trosku chore... :)
ja som zavisla na caji. neviem si predstavit den, kedy by som si ho v praci a doma neuvarila. vzdy musim mat po ruke konvicu caju. a este aj na tej pomade....
Jednoznačne káva,tiež mám jeden druh a značku mimoriadne obľúbenú.A tiež žuvačky bez cukru a horká čokoláda (min.70% kakaa)Ale bez týchto dvoch produktov prežijem,bez kávy nie.
osviezujuce obrusky na plet
pomada na pery a samozrejme cokolada:))
ja som závislá od pomády na pery. neprežila by som bez nej viac ako 3 hodiny :-)
a malo tam byt zavisly nie zavisla no dneska mi nejak unika toho viac zly den pardon
aha ops pardon neprecital som dobre nemala tam byt znacka ospravedlnujem sa