meska menzes pri hak obvykle?

Príspevok v téme: meska menzes pri hak obvykle?
zuzana175

treti mesiac beriem hak minervu.vzdy som dostavala menzes uz stredu-stvrtok.teraz je piatok a stale nic.nebrala som antibiotika, nezvracala som, neprehnalo ma, a priatel to ani do mna nedava(len na jediny raz). predtym som mala triquilar a menzes mi chodil v sobotu.moze sa stat,ze sa to cele napravuje na iny cas? dakujem

fialka_4

Je to dost starosti s detickami...
ja tak v pohodke zvladam seba,neviem si predstavit starat sa 24 hodin v kuse este o ineho cloviecika...
Este sme mlade....aspon tu skolu aby sme dokoncili...
A ten citron...podla mna sa to neda povedat s istotou,kazda mame iny organizmus...ja som to skusala len tak pre zaujimavost ci to naozaj oddialuje ale nestalo sa tak...
ale kamoska to pouziva zas jej to trosku pomaha...

me for me

nie zuzka,daju sa uz kupit aj take po 3dnoch ze ti ukazu vysledok,v lekarni sa take daju isto aj v dm drogerii som take videla..cena je okolo 120sk za jeden ks.

fialka_4

inak to mam podobne tiez mi tabletky ubrali chut...
moj tiez nechcel najprv,ale vysvetlila som mu ze ked chce kocikovat nech si nedava

zuzana175

no ste opatrni. to je pekne.ja mam tiez len 21,chodim do skoly a neviem si predstavit,zeby som mala male.teraz tu bol 5 rocny synovec a mala som dost:)

fialka_4

Ano ano Zuzka...podla mna by to malo byt v poriadku...Ved uvidiiis...drzim Ti palce...Pouzivame obidvoje,ja si neviem predstavit seba s bruskom este,mam cas...
obcas si dovolime aj bez kondomu...ale to ozaj malokedy

zuzana175

fialka: kondom aj hak? mne by kludne stacil kondom,len partnerovi akosi nevyhovuje.ja zas nemam chut z ten antiky.a veru som nezvracala.len minulu sobotu ma rozbolelo akosi brucho, bolo mi veru aj na grc,ale nic nebolo.ani ma neprehnalo.davam to na vine bryndzovym haluskam:) to je v poriadku,nie?